Cok uzun olacak ama bu durumu atlatamiyorum
Annem 90 senesinden beri hasta normal bir hastalık degil bazen ayda bir yada 2 kere mutlaka hastalanır hastalndimi en az 3 yada 5 gün sürer ilk zamanlar aylarca bile surdu akil hastanesinde yattı tedaviler gördü hocalara götürdük horoz kani bile içti fakat bu illetten kurtulamadı taki ablamin kızı doğum yapacak hastaneye yattı ve orada çok değişik mor saçlı açık saçık giyinen bir kadın vardı birbirimizi hoc tanimazken birden benim yanıma geldi ve annenle tanışmak istiyorum dedi önce bir şaşırdım tabi buyrun masamiza dedim hastane kantinindeyiz cay aldık beraber oturduk ama annem kadına kadın anneme bakıyor ve kadın sürekli boyle elleriyle birilerini kovaliyir gibi yapıyor du daha sonra anneme kaç taneler diye sordu annem direk bana baktı bende şöyle anne dedim annem 5 tane dedi peki kurtulmak ister misin diye sordu annem hayır der gibiydi ama ben ve babamın ısrarı ile kadın anneme seans yapmaya başladı kantinde annem kendi değildi içindekiler cevap veriyordu kadına uğraşma benimle ben senden güçlüyüm falan diyordu annem sonra kadın tek başına bas edemiyorum yanıma gel ve Aytek kursi oku dedi biran unuttum hemen netten açtım korka korka bakarak okudum annemin ezanli adi ercan ama evlatlık verilmiş ve Figen koymuşlar içindeki biran kadına sen ercani tanıyor musun dedi ben hemen atladim gerçek adi ercan diye ama annenin gözleri ateş gibiydi kadının belli başlı sayıları vardı şuan sadece aklımda 5 21 11 kaldı 555555 diyordu annem daha çok deliriyirdu böyle böyle hepsinden kurtardı ve annem uyandığında gözlerinin içi parlıyordu sanki tertemiz gibiydi ve anlattı annemi sürekli tehtit ediyorlarmış bize zarar vermekle annem istemese de mecbur bırakıyorlar mis bu durumu başkası bana anlatsa hadi oradan derdim ama bizzat yaşadım şimdide atlatamiyorum ve hala annem den korkuyorum