Ne büyük bir hata etmişim 1 aya kadar kendi kendine uyuyan bebeğimi bir gün salladım ( anne sözü dinlemedim ahhh ahhh ) o gün bugündür 5 aylık olacağız ASLA , YEMIN ETMIS SANKI kendi uyumaz. Sonsuza kadar böyle sürecek herhalde
Bu arada asla şikayet etmem onun her hâline sonsuz şükür Rabbim evlatlarımızı eksik etmesin.
Ama yapmayacaktım o hatayı
sallama nekii sen 1 yas atagina gel hele bi sallamaya kurban okuyum.dersin
Haline şükret guzuuuuuu. Benimki 2.5 yaşında hala da ayağımda saklıyorum
2 hafta sonra perşembe günü dogumum var. Karnım burnumda hala da ayağımda sipa
Maalesef bir kere salllamaktan bişey olmaz diyoruz büyüklerimizi dinlemiyoruz sonra da çocuklar alışınca cefasini çekiyoruz seninki yine küçük kız şimdiden sallamayi bırakabilirsin kolay alışır benimki iki yaşında smdi yanıma kıvrılmış mama beni salla diyor deli olacam büyüdükçe ağırlaşıyorlar birde
Yok kız bi zaman sonra alisiyorlar kendi kendine uyumaya ama o zamanda biz yaşlanmış oluyoruz bide bu taraftan düşün
3 tane bebem var hiç sallamadım 2 numara sütünü içdi uyudu 3 numarada emdi uyudu şimdi
Benim büyük kızım da emerken kendi uyuyordu bana kizdilar niye sallamaya alıştırmadın diye şimdi küçüğü alıştı salla salla yatmıyor
En azından şiödi yattığı yerden sallanıyor az daha büyüyünce kalkıp oturcak 22 aylık odasında beşiğinde sallıyorum yolsa ayak mı dayanır
1,513,921 soru
24,689,502 cevap
368,247 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın