0 oy
86 göst.
Aile kategorisinde (265 puan) tarafından

Herkes merhaba yeni doğum yaptim Çarşamba gününden beridir gogus uçlarım yara emzirirken resmen agliyorum bugünde kızım emmemeye başladı tam kavrayamiyor goguslerim tas gbi oldu sagiyoruz ama yeterli gelmiyor daha sarı akiyor süt gelmedi sicak suyla ovaladik pompa denedik olmuyor bilgili olan yazsin lütfen ya gogus ucu çıkarıcı falanda aldik oda fayda etmedi hüngür hüngür agliyorum göğüs ucumun acısı bi yandan kızım emmiyor bi yandan :(

2 Cevaplar

0 oy
(4,092 puan) tarafından
Doktora git mastit olduysan sıkıntı göğüsün tam boşaltılması lazım o da sadece bebeğin emerse olur pompalar o kadar sağamıyor farklı pozisyonlarda emzir internetten bak kızın en kolay hangisiyle tutarsa öyle ver 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı şeyleri yaşıyoruz bi kaç gündür rahatım. İnan aklına gelebilecek herşeyi yaptım. Manuel pompa ile tam boşalmıyor göğüs. Ben acile gittim elektrikli makine ile boşalttım. Eve gelince de hem emzirmeden önce hem sonra pompa ile sağdım tekrar aynı olmaması için. Tabiki yine şişiyor ama 10 güne rahatlarsın. Göğüsler şu an ne kadar süt üretmesi gerektiğini bilmiyor. Uçlarının yarası biraz olsun iyileşene kadar silikon göğüs ucu kullanabilirsın. Yinede arada bir çıplak dene bebek alışmasın. Baktın acısı da yarası da azalmış silikonu bırak ki  bebek tembelleşip çıplak tutmamaya başlamasin. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
12 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 414 göst.
1 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 813 göst.
9 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Ayşe Ahmeddd (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 47 göst.