0 oy
806 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar çok üzgünüm.. Kedim her akşam saat 20:00 gibi dışarıya çıkıyor bütün gece gelmiyor sabah en geç 5:30 gelirdi.. ÇIKtım bütün sokaklara baktım ama yook gündüzleri zaten çıkmazdı akşam 20:00 gibi çıkıp en geç sabah 5:30 ta gelirdi ama busabah gelmedi saat kaç oldu hala yook çok üzülüyorum hamileyim de sabah 6 dan beri gözümden yaş DİNMEDİ.. BELKİ SİZİNDE BAŞINIZDA GELMİŞTİR KEDİNİZ EN FAZLA KAÇ SAAT EVE GELMEDİ YA ÇOK ÜZÜLÜYORUM O BENİM CANIIIM .. Lütfen dua edin geri gelsin ve başına kötü bişey gelmemiş olsun :(:(:(:((:(

14 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kız peşindeymiş sıpa .. :D destekleriniz tavsiyeleriniz hepinize   çoook teşekkür ederim <3

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Insallah gelir kedilerimiz de kocalarımız gibi hovarda olmuş.  Üzülme takılmıştır bi kedicigin  pesine
(77 puan) tarafından
İnşalllahhh öyledir inşallah ❤️
(1,934 puan) tarafından
E üzüm üzülme bakadar baka kararir :D
0 oy
(2,025 puan) tarafından

Merak etme canm bnm de kedim vardı bndn habersiz kilometrelerce uzağa koymuşlar çok ağlamıştım derken güzel kedim çıkıp gelmişti :) şimdi o yok çok seviyordum kedimi:'(

(77 puan) tarafından
Inşallah gelirr inşallah başına kötü bişey gelmemiştir inşallah aç kalmamıştır ;(
(2,025 puan) tarafından
Aç kalmaz canm merak etme yer onlar ac kalmaz
0 oy
tarafından
gelir tatlimm geli meraklanma uzulme hicc icinide sikma onlarda oyle his var evi bulur kaybolmus olsa bile gelir. gelincede soyle ona gece hayatini biraksin artik ☺
(77 puan) tarafından
Inşallah canm çok geç kaldı hiç böyle yapmamıştı.. İnşallah başına bişey gelmez :((
tarafından
icini ferah tut sen tatlim ins bisey olmaz
0 oy
(7,935 puan) tarafından

Benim kedim hamileydi. 1 haftadır yok evin önünde bakıyorduk. Sanırım güvenli Bi yere doğum yaptı. Çocuklarının gözünün açılmasını bekliyor olabilir

image

(77 puan) tarafından
Benimki erkek.. Allah korusun güzel hayvanları.. ❤️
0 oy
tarafından
Bi kac guns gelir canim insallah
(77 puan) tarafından
Inşallah gelirr beyaz pamuğum :(:(:(:(❤️
tarafından
Belki kendine bi es bulmustur :))
(77 puan) tarafından
Inşallah öyledir
0 oy
tarafından
Benim kedim dişi salmiyorum sırf gider gelemez başına birşey gelir diye korkuyorum o benim herşeyim . İnşallah gelir canım erkek kedi biraz rahat oluyor.akrabanin da erkek kedisi kızgınlık zamanı ise 2 3gun gelmezdi. Başına birşey gelmediyse gelir .geldigindede salma . Biraz 
(77 puan) tarafından
Yaa daha gelmedi :;{(( içimm parçalanıyor 20 saat oldu  lütfen dua edin bişey olmasın geri gelsin :((:(:(:(..
tarafından
Kapı önüne kum kabini fln koysan sevdiği oyuncağını .. seni çok iyi anlıyorum inşallah yaramaz pisicigin gelir
(77 puan) tarafından
Inşallah cnm inşallah gözüm hep dışarıda ❤️
tarafından
Geldiğinde haber et canım insallah
(77 puan) tarafından
Edicem canım ❤️
0 oy
tarafından
Canım mahallenizde yeni doğum yapmış bir kedi varsa veya mahalleye yeni gelen bir kedi var ise onun peşine takılmış olabilir oyalanıyordur şu an pusuya yatmış yeni kedilere bakıyordur :) aç kalmaz merak etme canım benim nerde olsa bulur kediler yemek bizim ki de kaçmıştı 5 kat aşşa inmiş siteden dışarı çıkmıştı 2 gün sonra ümidi kestim artık ağlamaktan içim şişmişti bir baktım sen siteyi nasıl buldu apartmana girip 5 katı nasıl çıktı anlamadım kapıda miyavv miyavv kapıyı tırmanıyordu ki biz yeni doğduğunda eve aldık cam dışında sokak nedir bilmezdi bizimki bulup geldiyse seninki hayli hayli gelir merak etme
(77 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canm Çook içimi rahatlattın inşallah gelir inşallah başına kötü bişey gelmemiştir :(
0 oy
(627 puan) tarafından
Ben kedimi disari cikarmkyorum ama arkadasimin kedisi de sizin gibi hem evde hem disarda onun bi kere kedisi 2 gün gelmememisti kizginlik döneminde oldugu icin gelmemis belki sizinki de oyle bir durumdur. Umarim ya gelir ya da bulursunuz 
(77 puan) tarafından
Inşallah canm amin inşallah :(
0 oy
(77 puan) tarafından
Kızlaaaaaarrr kedim 20 gün sonra geldiii... ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 
tarafından
Ceza vermelisin  sokağa çıkmasın . Minik haylaz evin yolunu anca mi bulmuş . Sevindim senin adına canım
tarafından
oohh masallahhh 20 gun sonraa. gozun aydinn canim hadii nerdeymis bu zamana kadar dcem sacma olcakk :D
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Gelir canim kediler cok akilli hayvanalr uzme kendini 
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Bes gün gelmeyip geldigi olmustu hemen üzülme canım... Gelir insallah 
0 oy
tarafından

Kediler yuvasına geri döner canım evlerini bilir onlar bizim de vardı 1 hafta gezdi geldi beyfendi salına salina :)

0 oy
(32 puan) tarafından
Gelir merak etmeyin o kendine bir yer bulmuş olmalı. Benim kedimde vardı malesef nankörlük yaptı gitti gelmedi. Sonrasında aç kalınca gelmişti. Sizinkide öyle yada böyle gelir emin olun. Acıkınca sahibi aklına geliyor. Bir yer varsa yakında mama vs orda takılıyor olabilir

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 972 göst.
19 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
6 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
12 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 414 göst.