0 oy
185 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (354 puan) tarafından

Kızlar bugün lazere gittim ve orda koltuk altı özel bölge kararması için bu kremi yada losyon herneyse bunu önerdi %80 geçirebilir senin kullanmana bağlı dedi aldım bende ama internetten baktım kullanan kimsenin yorumunu göremedim sizce bu nasıl bileniniz var mı daha jelatini açmadım eğer işe yaramaz biseyse yarın geri götüreyim diyorum 

image

4 Cevaplar

0 oy
(485 puan) tarafından
Hic duymadim canim bunu 

Onlar bunlari satip prkm alıyorlar 

O yuzden tavsiye etmis olabilir ama ise yarıyor da olabilir denemeden bilemezsin 
(485 puan) tarafından
Tmm canim yine ondan para kazanıyor sonuçta yaninda çalışan olsun olmasın o kremlerden cok kazanıyorlar diye biliyorum ben annem calisti  guzellik merkezinde boyle kremlerin satisina cok onem veriyorlardı
(354 puan) tarafından
Hmm bilmiyorum ki canım valla acaba annene sorsan annen bilir mi bunu ki kusura bakma valla arıyorum tariyorum bulamadım kullanan birilerini elindekileri de baya baya satmış sadece 2 adet kalmış geçen ay raf doluydu bilemedim yanii
(485 puan) tarafından
Bi kullan bence rahatsizsan aklinda kalmasin
Anneminki baska bi markaydi kaplari turuncudu hep simdi attim resmi de bunu bilmiyorum dedi
(354 puan) tarafından
Hmm anladm canım sagolasn kullanalım bakalm nasıl bişeymis yanii dediğin gibi aklımda kalmasın
(485 puan) tarafından
Rica ederim canim inşallah faydası olur:)
-Reklam-
0 oy
(14,146 puan) tarafından
Nekdr verdin buna 
(354 puan) tarafından
Canım 150 verdim valla
0 oy
(14 puan) tarafından
Çok lazere gittim hiç böle bisey vermediler
(354 puan) tarafından
Ya zaten ben sordum yanii bu kararmalar için vs ne yapmamız lazım diye lazerle açılır rengi ama çok değil istersne bu var deyip gösterdi önceden gittiğim yerde de böyle şeyler yoktu da ne bileyim işte :)
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bunlar hep satış taktiği kuzum inşallah işe yarar işe yararsa şöyle bizde alak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 255 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde sanalalemi (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 337 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu

414,189 soru

12,465,232 cevap

46,876 kullanıcı

Kategoriler

...