Hamileyim Allah ıslah etsin eşimi benim hastanemden sağlık ocağından bıkmış işi gücü olan bir adammış benim yüzümden işini bırakamazmış 7 ay bitti kızlar 8. Aya gireceğim 28 haftalık bebeğim sadece 4 kere ücret verip gittik 3 kerede parasız kontrol tahliller için gittim kimse benim kadar gitmiyormuş her hamile gitmiyormuş evde 9 ay bekleyip evde mi doğuruyor bu kadınlar içimizde can taşıyoruz evlatlarını büyütüyoruz sanki istemediğini bir çocuk 2. Çocuk düşünmüyorum diye bana küsüyordu çok şükür Rabbim nasip etti ama o kadar eziyet ediyor ki bana her hastane günü laf bu hafta açlık toklu yapalım tahliller önemli onları yapalım dedi doktor ama götürmeyeceğim diye yemin etti dün bir şeye kızdı yine hastanemi ortaya attı beni bir daha asla götürmeyecekmiş doğurana kadar gitmeyecekmişim riskli bir hamileliğim yok şükür olsaydı ne yapardı acaba senide çocuğuda istemiyorum sizle uğraşamam mı derdi dünde zaten elleriyle canımı çok acıttı daha fazla döverdide yapamadı sanırım çok sevdiğim bir meyveden almıştım o meyveden bir daha alma bu eve hiç bişey alma dedi heralde hiç bişey yememi de istemiyor içimi dökmek için yazdım kızlar o kadar üzülüyorum ki beni hiç düşünümüyor galiba hastanede o kadar uzakki önünden dolmuş bişey geçmiyor sanırım evdede 1 TL para bile yok zaten kendin git diyecek çıkar diye söylüyorum Allah vicdan versin eşime inşaallah okuyan herkese teşekkür ediyorum