Eşimle aynı okulda okumusuk zamanında evinin yanından çok geçmişim. Üvey kardeşim berberde çalışıyordu eşimde berber. Oraya arkadaşına yardıma gelmiş bi günlüğüne. Bende biseyden dolayı ailemle berberin önüne gitmiştim orda görmüş beni çok dikkatli baktı ben gördüm ama bakmadım. Kardeşimin telinden gizlice nomu almış aradı ana avrat sövdum biraz pesimde kostu ama sonra bende asik oldum
Benim ki görücü usulü oldu canım benim babaannem onun teyzesi hiç gelmemislerdi ne hikemtse askerden geldi babaannemi görmeye geldiler bahane tabikide önceden halama söylemişler halamda abimin bı tane kızı var beni övmüş baya onlarda merak etti sonra annem gile telsfon açtılar böyle böyle diye tamam annem kız ne derse o demiş fotoğraf istediler bende istedim benim ki abisinin yanına gitmiş gezmeye orda benim fotoyu abisinden kendine atmış gece gece müzik dinleyip benim fotoya bakiyomus ondan sonra geldiler yengem bı hoş geldin de de onu direk yatak odasına götürmüş hahahaha hala gülüyoruz buna nasıl aklına ora geldi sonra ben kabul etmedim mutfağa geldi hoş geldin dedim oda bana hoş buldum dedi gözünü alamiyo tabi ben caktirmiyom öyle bı bakiyom ki yan yan sonra içeri girmek için cikiyodu mutfaktan ay bayılacam galiba dedi beni bı gülme krizi tuttu aklıma geldikçe güldüm sonra akşam oldu geçin konuşun dediler beni bı heyecan bastı kıpkırmızı oldum oda aynı öyle böyle konuştuk ben adama askla bakiyom ay galiba bu iş olacak dedim ha bu arada bize geleceği zaman Allah'ım öyle kızıyom ki ne *** işi var ben evlenmicem filan fistan hahaha sonra ertesi gün söz oldu öyle bu zmana kadar geldik çok şükür rabbime❤️❤️❤️
1,487,750 soru
24,320,160 cevap
345,270 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın