0 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (644 puan) tarafından
Kızlar eşinizle komik ilginç tanisma hikâyeniz varmı???:):):)

6 Cevaplar

0 oy
(5,439 puan) tarafından

Eşimle aynı okulda okumusuk zamanında evinin yanından çok geçmişim. Üvey kardeşim berberde çalışıyordu eşimde berber. Oraya arkadaşına yardıma gelmiş bi günlüğüne. Bende biseyden dolayı ailemle berberin önüne gitmiştim orda görmüş beni çok dikkatli baktı ben gördüm ama bakmadım. Kardeşimin telinden gizlice nomu almış aradı ana avrat sövdum :D biraz pesimde kostu ama sonra bende asik oldum <3

(644 puan) tarafından
Hahah Hm iyiymiş bak :):)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lisede tanistik o nobetciydi :) aradan 13 sene gecti evlendik cocugumuz var
(644 puan) tarafından
Lise aşkı yani
tarafından
Evet ama unide ayrildik mezun olunca baristik seneler sonra evlendik ilk ask
0 oy
tarafından

Benim ki görücü usulü oldu canım benim babaannem onun teyzesi hiç gelmemislerdi ne hikemtse askerden geldi babaannemi görmeye geldiler bahane tabikide önceden halama söylemişler halamda abimin bı tane kızı var beni övmüş baya onlarda merak etti sonra annem gile telsfon açtılar böyle böyle diye tamam annem kız ne derse o demiş fotoğraf istediler bende istedim benim ki abisinin yanına gitmiş gezmeye orda benim fotoyu abisinden kendine atmış gece gece müzik dinleyip benim fotoya bakiyomus ondan sonra geldiler yengem bı hoş geldin de de onu direk yatak odasına götürmüş hahahaha hala gülüyoruz buna nasıl aklına ora geldi sonra ben kabul etmedim mutfağa geldi hoş geldin dedim oda bana hoş buldum dedi gözünü alamiyo tabi ben caktirmiyom öyle bı bakiyom ki yan yan sonra içeri girmek için cikiyodu mutfaktan ay bayılacam galiba dedi beni bı gülme krizi tuttu aklıma geldikçe güldüm sonra akşam oldu geçin konuşun dediler beni bı heyecan bastı kıpkırmızı oldum oda aynı öyle böyle konuştuk ben adama askla bakiyom ay galiba bu iş olacak dedim ha bu arada bize geleceği zaman Allah'ım öyle kızıyom ki ne *** işi var ben evlenmicem filan fistan hahaha sonra ertesi gün söz oldu öyle bu zmana kadar geldik çok şükür rabbime:D❤️❤️❤️

(644 puan) tarafından
Ay ne güzel cnm :):)
tarafından
Çok şükür canım bugunlerime
0 oy
tarafından
Ay biz arkadsn düğününde tanıştık  mahhale dügnü oynamaya kalktım eşimde kalktı bana elini degdirerek oynuyo dikkat çekmek için hahah ne günlerdi iki gün sonra sevgili olduk :)) ❤️
0 oy
tarafından
Yok. Tişikkirler ")))
(644 puan) tarafından
Neden ya cnm
tarafından
Görücü usulü tanıştık biz canım komik olan tek şey eşimin kalkana kadar terle bir kilo zayıflamasiydi ") nasıl terledi ama ya yazık kıyamam ben ona sonrada evlendik işte "D
(644 puan) tarafından
Hm anladım cnm :)")
0 oy
(64 puan) tarafından
Benim eşim motor yariscisi benimde motorum vardi bende kullaniyirdum seviyodum yani internette videosunu gordum bide esime lakap takmislar hızlı ve ofkeli diye neyse dikkatimi cekti gitti yarisi kazaniyor sosyal medydan ulastim yarisalim diye dalga gecti benle herneyse kabul ettirdim isin ucunda 3bin tl var neyse gittik yarisa kılpayıyla kaybettim cikarttim parayi uzattim yok dedi niye dedim sen parayi cebine koy ben seni yemege goturcem dedi boyle basladi anlican bi ben kazanirim hirsiydi aska donustu :)

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,230 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar..❤ (2,923 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,191 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Es19 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 866 göst.
1 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde LMihrace (7,900 puan) tarafından soruldu
+3 oy
1 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,436,981 soru

23,628,362 cevap

307,187 kullanıcı