Hanımlar kayınvalideniz ve görümcenizle nasıl yaşıyorsunuz valla bravo benim görümce staja geldi 2-2,5 aydır bizde artık gına geldi daha seneye de gelicek hem de 4-5ay zaten çocuk bekliyoruz sıkıntıdayız masraflarımız var bir de onun masrafını çekiyoruz insanlar ne rahat kimse de demiyor ki sıkıntıdasınız bir de bizim kızı çekmeyin hamileyim bişeyler yiyesim geliyor çıkıp dışarı yiyemiyorum 3 kişilik yemek dünyanın parası, evin heryerine saç doldu zaten saç temizlemekten bi hal oldum.
İnsan görümcesi hakkında öyle mi konuşur napsın kız belki staj yaptığı için mecburluktan sizde kalıyordur öyle düşünmeniz ayıp bence hem o sizin görümceniz hemde misafiriniz
Cocuk degil stah yaptigina gore genc kizdir bu illa ki kendine de yasadigi yere de bakmak zorunda sen neden kndine yuk ediyosun bu halinle biraz toplasin kendi arkasini soylede staja gidiyosa nolmus eve gelince sana yardim bile edebilir sahsen ben olsam yengem hamileyken irda kalmak zorundaysam ona yuk olmak yerine yukunu alirdim yegenimi tasiyo ve misafirim sonucta
Allah yardmcn olsun cnm insanlar o kadar vicdansz olmus ki herseyi beklerim iki gundr atesler icindeyim kaynanam alt katta ne gelip corba yapti ne bsy asagudan bagirio bi iki defa nsl oldun diye sanki ordan bagrinca gecio kendi hastaydi aksama kadar basinda bekledim evini temizledim yemek yaptim israr ettim kalk ye kendine gel diye am gordgumuz muamele bu iste.yetmio gbi ablam ehliyet icin kursa gidio yarim saatligine kizini bna birakio sirf ablamin kizi yanimda diye gorumcemin coxuklarini alip gelmis wc ye goturdu gorumcemin kizini batirmis heryeri temizlememis de midem bulana bulana temizledim hasta halimle aksamda acile gttim boyle vucdanlari var iste o yuzden kimseden bsy bekleme cnm Allah kimseye muhtac etmesin kolay rahat hamilelik versin
Eline al bütün saçları yola yola at bu nedir görümceciklerden çektiğimiz vur ağzına iki tane :) insanın içinden bu geliyor ama eşine olan saygından gıkın çıkmıyor yapacak hiç bişey yok kuzum çekecen artık .
Yasamiyorum ki yasasam da katil olurdum heralde kayinvldm tam bi şeytan gorumceler ondn beter bi tanesi var ablam diye bildgm diyrlri birbirnden beter herkez evnde yerinde ayda 2 3 ayda bi goruyorsam anck
O kadar çok şey okudum ki kayimvalide elti gorumce problemlerini. Arkadaslar açık olun. Kendi içinizde yasamaktan vazgeçin. Ne rahatsiz ediyorsa acikca söyleyin. Bu problem için demiyorum sadece. Kimle hangi sorunu yasiyorsaniz acikca dogrudan söyleyin. Icinizde yasayip sadece kendinize zarar veriyorsunuz karşıdaki nin anlamasini beklemeyin zira anlamiyorlar.
Ben kaçtığım için 2 aydır yaşıyorum ve hamileyim de inanın dayanacak gücüm kalmadı her gün kavga boşanmayı düşünüyorum ailesi de çocuğunun yuvasını yıktı diye kına yaksr
Görümceler candır gerisi heyecan :) boşver arkadaşım takma kafana ilerde düzelir bence hem sen görümceni kötülüyorsun ama sonra ilerde yanlış düşündüğünü anlarsın çünkü görümce kardeş yarısı demektir
Belki sıkılmış olabilirsin ama. Sonuçta kendi kardeşin gelse bunları dert etmezsin. Bence görümcendede dert etme. Alıp karşına konusabilirsin. Durumunu anlatabilirsin. Bak senin 1 tane görümcen gelmiş en azından bende 4 tane var. Valla geliyolar bugün çok yorgunum hadi yemek hazırlayın beraber yiyelim içelim diyorum. Hamile olduğum için çok temizlik yapamıyorum yemek yapamıyorum. Iki haftada bir ya kaynanami çağırırım yada gorumcelerimi temizligimide yaparlar yemegimide. Bence herşeyin başı tatlı dil
Canım bide bana sor onu 2 tane görümce 2 tane kaynım kayinpederim kaynanam eşim ben vefatından doğacak çocuğumuz görümce ve kaynanam hiç bir işe elini surmuolar artık eve gelince geldim geleli hepsi bana kin tutmuş gibiler ev temizliği evde o kadar kişinin çamaşırı bulaşık akşamları yemek yap çay koy hizmetcinoldum resmen hamile olunca zorlanıyorum artık ama 1 bardaknsuyu dahi kalkıp kendileri alamior
Hemen hemen Her postun altinda kumsal isimli bayan var herkese muhalefet oluyor
Ay bana sor ...
1,489,272 soru
24,341,796 cevap
346,081 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın