0 oy
1,012 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (277 puan) tarafından

Kızlar kayinvalidemde kaliyoruz esim izinde ama benim rahatsız olduğum bir konu var.

Kayınvalidem temiz bir kadın evi fln ama kendi kişisel olarak yeteri kadar temiz degi.
Ve ayrıca kayınvalidem mutfağında el bezi olarak kullandığı bir bezi var bı kaç defa terini fln o beze terini sildigini gördüm .Ama yine oraya astı bende acaba sadece terini silmek içinmi kullaniyo diye çok üzerine durmadm ama o bezle tabaklari kuruladi sonra yine aştı.
Ve kilolu zatn yemek fln yaparken ter  burnundan gelip yemeğin içine teri damliyor.Sabah menemen yapicakti yine suratı hep  terdi anne ben yapım dedm tm dedi ben dometsleri soyarken sogani soydu pisirirken burnundan ter yine yemeğe damladi.
Yaa ben yapsam yine karisiyo illaki bisey yapiyo orda zatn ter kokusundan artık gına geldi bana buraya geldik 6 gün oluyor daha duş aldığını görmedm kışın bende 15 gün kaldı duşa girmedi benim banyo darmış.Yani sevmediği için bahane buluyor 

36 Cevaplar

0 oy
(2,220 puan) tarafından
Kirmadan şöyle bence. Anne havalar cok sicak hepimiz terliyoruz biraz dikkst ederim bak terin damladi flaan de yani de ki yapmasin bi daha
-Reklam-
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Okurken ôğürdüm gözlerim yaşardı
0 oy
tarafından
cidden cok kotu bir durum yani ıkı gundur dıp kose temızlık yapıyorum oglen bır mola verdim aksama bıtırdım ıkı gundur de hem oglen ara verdıgınden hem aksam ısım bıttıgı de dusumu aldım normalde gunluk alırım dısarı vs gıder gelırsem ıkı aldıgım uc aldıgım da olur su gıbısı var mı ya ılla keselenmek uzun kalmak gerekmiyor ya terin pisin gıtsın yeter gunluk gır cok bı kova su nedır yanı 
0 oy
(427 puan) tarafından
Midem bulandı asla yemezdim 
0 oy
(25,196 puan) tarafından

Off kokusu buraya geldi resmen :'(

0 oy
(8,154 puan) tarafından
Ne tarafa kusuyoruz :( ya benim kaynanamda mutfak bezi ile hem tezgahı hem yerleri silmisti üstüne tavuk sosladigi kovada o bezi yikamisti üstüne bulaşıkları da o kovada yikamisti ağzım açık oturup izlemiştim. O gün bu gündür yaptığı şeyleri yemem.
0 oy
(8,154 puan) tarafından
Nasıl dicem diye neden düşünüyorsun canım açık açık diyeceksin anne terin hep yemeğe damladı bu kadar basit 
0 oy
(580 puan) tarafından
Yanlış anlama canım ben olsam Asla yemezdim ayrıca söylerdim. Bizde de vardı ben yeni gelinken 6 ay beraber yaşadık. Yaptıklarından midem bulanıyordu bende eşimde yaptığı hiç bişey yemezdik eşim hep sen yap derdi. Çok şükür ayırdık evi kafa yapımız uyuşmuyordu. Eşinle konuşsan olmaz mı?
0 oy
(291 puan) tarafından
Okurken midem bulandı 
0 oy
(52,520 puan) tarafından
suan menemenden soğudum benimde yuzum çok terliyo peceteyle silerim elime degmistir diye elleri mi de yikarim esine desen ne tepki verir acaba
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Evine gideblirsin ozel bi durum yoksa.ben diyemem şahsen.ya da aaaa anne terin damladi yemegee de o an.terini sildigi zamanda hemen anne bunu uzerinde tasi bilmeyende mutfakta kullanir falan de 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Teri düşerken kırılır deme anne ter düştü de al dök her defasında yap yenir mi be midem bulandı
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Al işte bir tane daha :) temizim deyip üstten temiz görünen bir kaynana. Duş için bişey diyemem okadar uzun beklemez ki abdest alıyor devamlı duşa da girer ama mutfaktaki havluyla ter silerler bulaşık yıkadığı süngerle sofra sildiği bezle yere dökülenleri siler sonra sofrada el ağız silerler. İnsanın midesi almıyor. Ev temizlemekle olmuyor maalesef. 
0 oy
tarafından
ben hiç hazzetmem mutfak bezini sabunla yıkayıp sıksam bile sonrasında elimi yıkamazsam ellerim pismiş gbi geliyo 
0 oy
(14,146 puan) tarafından

Ay tövbe yarabbim mutfak bezine ter silmek mi terinin yemeğe damlamasimi ne okudum ben ya:ermm:yemek bile yenmez bu sıcakta hergun duş alıyoruz ya 15 gün nedir nasıl rahat ediyor anlamadim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 523 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 909 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
15 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,133 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,304 soru

23,619,167 cevap

306,726 kullanıcı

...