Bugün çocuğu parka götürmek istedigi için msj attı nezaman donuceksin gel artık falan dedi hiç cevap vermedim pişmanım diyorum dedi ben pişman olduğunu düşünmüyorum dedi daha napim yalvarayimmi falan dedi pismansan yalvarcaksin tabi dedim sokağın ortasında yalvarmaya başladı nolur dön sensiz yapamıyorum falan dedi ama gülerek diyor tabi bunları bende güldüm ama bişey demedim bizi bıraktı sonra msj attı bu saate kadar konuştuk çok pişman olduğu bende şikayetçi olduğu ne varsa özlediğini falan söyledi bı grubumuz vardı eşimle ikimixin olduğu (çok saçma aslında ama vardı) ordan yazmış bana grubun adı yuvamız . Siz yokken burası yuva değil ben sizi geri istiyorum seni çok özledim vs bir sürü yardirdi bana. Yarın döneceğim ama donecegimi söylemedim ona. Pisman gibi konuşmalarından ben hatamı anladım diyor ısrarla. Bikez daha denemek istiyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. Ama eşimi sevdigim için cocukda olduğu için bikez daha deneyeceğim burda günlerce kafanızı sisirdigim için sizinle de paylaşmak istedim hakkınızı helal edin. Dualarınıza banada yer verirseniz sevinirim