0 oy
296 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Asla yanlış anlaşılmasın ama gerçekten bir süre sonra annesi bizim evi de. Yönetmek istiyor. Bunu ben istemiyorum ama tek başıma olmuyo. Siz böyle bir durumda ne yapardınız? 2 senelik evliyim ama gerçekten bu duruma sıkıldım. Evimiz 5 dk mesafede yürüme mesafesinde elinden gelse orda kalacak kayinbabamda var o yeri geldi mi dizginliyor . Kayınvalidem den ayrı bir yere gitsek hemen sorar ne yaptınız ne yediniz nereye gittiniz diye yeri geldimi cevap verir ama çoğu zaman annesinin ağzına bakar

4 Cevaplar

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Canım benim kayınvalidem eşimin kendi annesi değil babasının ıkincı eşi 14 yaşındaymış geldiğinde eşiminde ıkıncı evliliğiyim ben bizimkide bi yönetme çabası şunu giyme bunu yapma eski eşini anlatıo o şöyleydi ondan boşandılar falan bir dinledim iki dinledim alt üst oturuyoruz kayınpederimin evi burası ben o değilim dedim burasıda senin evin değil dedim onu yönetmişsin herşeye karışmışsın ilişkinizi bile birbirinize anlatmışsınız bana karışma ki bende sana karışmıyım dedim son oldu eşimede o senin annen değil ilkinden boşatmış sıra bana mı gelxi dedim falan sustu kadın artık bazen diyorum evet dessymişim parmağında oynatacak beni
(6,437 puan) tarafından
Eşimde afedersin b.okunu yiyo ayrıl dese ayrılır demez neden diye
(56 puan) tarafından
Sormayın ya bende geçen gün öyle bir ters tepki verdim ki tak dedi artık hiç biri bu tepkiyi neklemiyorlardi
(6,437 puan) tarafından
Sürekli yatak odamı soruyor bebek var mı diyo öbürüyle çocuk yarıştırmışlar bi o hamile kalıomuş bi bu benide öyle istiyor ev benim diyo annesi çok gelıodu diyo annem varken dio bide benim evim sonuçta falan ay bitmez anlatmakla kestirip atıcakson ki sussun otursun
(56 puan) tarafından
Bizim evin kilidi bile var ben evdeyken tak diye kapıyı açıp giriyordu bende bir yöntem buldum ve sonrasında da eşime söyledim rahatsız oluyorum bu ne kendi evinin anahtarı yok bende ben böyle rahat giremiyorum diye daha sonra gelmemeye girmemeye basladi
-Reklam-
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Ne kadar taviz verirsen o kadar tepene biner. Eşine artık evli olduğunu, önceliğinin eşi ve.cocuklari olduğunu sürekli tekrarla.
(56 puan) tarafından
Tekrarlıyorum ama o anlık anlıyor gibi sonra yine basa
0 oy
tarafından
Baskin karakterli insanlarla bas etmek zordur. Dunyanin en akilli insani onlar ve herkesi her şeyi yönetmek isterler. Sen bu durumda taviz vermeden kendi evine karistirtma.
(56 puan) tarafından
Elimden geldiğince karıştırmaya çalışıyorum
0 oy
(473 puan) tarafından
Cocugunuz yoksa eşinizin hal ve hareketlerini iyice gözlemleyin ve yolunuzu çizin derim.Boyle adamlar değiş.iyir ve çocuk olduktan sonra da siz çaresiz kalıyorsunuz.Hicbir zaman siz haklı olamayacaksiniz , hep annesi haklı olacak. Bu şekilde idare ederim derseniz sorun yok.
(473 puan) tarafından
*Degismiyor
(56 puan) tarafından
Çocuğum var şu ki beslenmesini bile karışiyorlar sütüm stresten kesildi 10 aylık kızım var mama verme keçi sütü ver diye tutturdular
(473 puan) tarafından
Söyleyecek çok şey var da neyse , kocaniza resti çekin , böyle müdahalelerden hoşlanmadığınızi , kendisi dinlerse de anasını saygı duyduğunuzu ama bunu size yansıtmamasini isteyebilirsiniz , kocanız ille de anam derse de yol çizilir bı şekilde , ben o asamadayim , Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 729 göst.
0 oy
4 cevap 285 göst.
0 oy
12 cevap 1,274 göst.
6 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 846 göst.

410,665 soru

12,355,533 cevap