0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3.cocuguma hamileym yeni öğrendiğim Zaman post açmıştım. İkisi arası 16 ay olucak büyük oğlum da 4 yaşında olck. Şimdi soruyorum benim gibi minnak bebelere sahip anneler nasıl geçiyor zaman çok zorlaniomusunuz nasıl alıştıniiiz

3 Cevaplar

0 oy
(7,390 puan) tarafından
Bnm kizkm 13aylik bmde 4 aylık gebeyim dünyaya gelene kdr bir buçuk yaş olcak aralarında ikinci gebeligim bnde çok korkuyorum vala 
tarafından
İki tane idare edebilirsin canım ya 3 olunca ilki de oyun flan istiyor. İlkini okula gondericem anaokulu sadece bir sene o da tamamen ilgisiz kalacağım için etkilenmesin diye diğer ikisi de ikiz olurlar herhalde:(
(7,390 puan) tarafından
Ne bileyim korkyrm ;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla benim birtane kafayi yemelerdeyim yemek yedirme ve uyku konusunda ha birde durmadan terlemesi var:) siz üstadsınız artik siz bize yafsiye verin 
tarafından
Ahahha güldüm canım ya Allah bağışlasın: D işte tek çocuklu ve iki çocuklu için üstadım ama ilacım Yok kafama suremiorm üç deyince birden şey oldum :D sürpriz oldu ya o yüzden istesem bu kadar sıkıntı almazdım ya. Yemek için üstüne düşmeyin gerekirse biraz aç kalsın öyle isteyebilecek yaşta ise ister yoksa da siz biraz bekletip verin zorlamayın tiksinir bu sefer. Uykuda su şekilde yatağa koyun uyku rutinlerini yapın uyumasını bekleyin 2 3 gece aglar flan ama alışır. Yanında uzanın hani masal okuyabiliesin sürekli dikkatimi dağıt kendiliğinden uyucaktir büyük oğlum öyle şuan uykusu geldi mi uyur bir seneden fazladır bu şekilde ikinciye hamile kaldım uyku eğitimi tuvalet eğitimi verdim kurtuldum tam iki çocuğa adapte oldum böyle oldu:)
tarafından
Umarim 3. Bebeginizde size guzel yeni tecrubeler getirir saglikla buyutirsunuz tafsiyelerinizi dikkate alacağım.benimde size tafsiyem icinizdeki annelik icgüdülerini takip edin diger ikisindeki mukkemmel anneliginizi bu bebeğinizle taçlandırın :)
tarafından
Çok teşekkür ederim her anne çok mükemmeldir sizde oylesiniz sadece ilk çocukta insan çok tecrübesiz:) dediğim gibi çocuk asla açlıktan ölmez ama zorla yemekten tiksinir. O yüzden istemediği zaman vermeyin arada teklif edin çok acknca kabul edecektir uykuda aynı şekilde yanında uzanın konusun sessiz ortam uyur bir şekilde ve alışır. Allah razı olsun düşünceleriniz için:)
tarafından
Allah sizdende razi olsun umarim hersey guzel gider
tarafından
Umarım:))
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Benimkilerde küçük 12 ay var aralrinda iki ve üç yaş bı sıkıntimiz yok onlarda anlasiyor
tarafından
Allah'ım bağışlasın. Kıskanma problemi oldu mu. İlk iki çocuğum arası iki buçuk yaş büyüğü fena tepki verdi de
(2,518 puan) tarafından
Yok canım şöyleki severken anliyo seziyo bunu hissettim ama tam anlamıyla bu duyguyu bilmesin diye özellikle severken eşit davranmak önemli ona çok dikkat ettim ablası çok merhametli kardeşine. Burdan bı arkadaşa da dedim dokunmasına kardeşini hissetmesine müsade edin
tarafından
Ben şuan ilk ikisine öyle yapıyorum zarar vermiyor ama kıskanıyor çok . Dediğinizi bu ikisinde de uygulucam inşallah herşey yolunda olur:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+10 oy
40 cevap 2,140 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (16,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 621 göst.