0 oy
202 göst.
Aile kategorisinde tarafından
ben 21 haftalik gebeyim 28 aylikta oglum var

beni görenler üçuncu ne zaman diyor belki ucuncu kiz olur arayi acma diyolar

ya kolaymi hamile olmak inanin hic halim olmuyo bazen tum gun yatasim geliyo disari cikmak istemiyorum icime kapandim

esimim yengeside gelmis bunu dogur 2 yasina gelmeden gine yap diyor

geçende halamlar soruyor 3uncu istyomusun

annem dyor 2 tane cok az 1 tane daha yap

dusunuyorum ama araya en az 3 yil koycam bu kez dedim biraz kendimi toparlamak isterim cocuklari buyutup rahat etmek istyorum hakszmiyim sizce kac cocuk ideal

9 Cevaplar

0 oy
(8,356 puan) tarafından

Sizmi bakacaniz baci gardas de:ermm:

-Reklam-
0 oy
(8,298 puan) tarafından
Bu devirde iki çocuk bile zor kalmışken 3. Su yani. Millete ne?
tarafından
esimin yngesi hele bi gelini var 3 sene sonra bebek yapti ve uzun surede istemiyorum diyor ona lafini diyemiyor gelip bana dyo
(8,298 puan) tarafından
Seni pasif görüyorlar galiba
tarafından
agir basliyim saygsizlik yapmiyorum diye
(8,298 puan) tarafından
İşte boylelerine yapcan kuzu
0 oy
tarafından
Herkes çok bilmis
0 oy
(28,830 puan) tarafından

Cahil cahil konuşmayın  de susarlar

0 oy
(15,422 puan) tarafından
Sana yine bunu söylüyorlar. Benim ilki kiz ikinci kiza hamileyim. Hep üçüncüyüde yap hemen ardindan. Oda oğlan olur inşallah diyorlar. Yok bu son yapmam diyorum. Yazik kocanin bi oğlu olsun diyorlar. Olmayinca ne oluyormuş diyorum ses çikmiyor kimseden. 
tarafından
benmde 2 oglum olacak allahin izniyle yap kizinda olsun diyolar ama belki oda oğlan olur ne blym
(15,422 puan) tarafından
Bende diyorum oğlani bulana kadarf doğuracağimi mi düşünüyorsunuz. Belki tüm doğurduklarim kiz olacak. Ayrica ben şikayetçi değilim benim yerime üzülmenize gerek yok yani.
tarafından
bende isterdim 1 kizim olsun ama rabbim buni uygun gordu saglikli olsumlarda varsin hepsi ayni cimsiyet olsun
0 oy
(9,550 puan) tarafından
Sinir oluyorum böyle diyenlere gelip bakacaklar sanki...bana da yap yap diye başımı yiyen Bi teyze vardı doğum yaptım görmeye bile gelmedi:)))
tarafından
her gordukleri yerde sormalari hele 3 tanede olsa 4 uncu ne zaman derler
0 oy
tarafından
3 cocuk bu zamanda zenginler yapsin valla 3 cocugu okutabilcek misin dershane olmus 20 bin 16 sene cocuk okutmasi var bide 3 cocuk okutmasi var bence durumu olan cocuk yapsin yoksa cocuklara gunah sonra cocuklar bakamiyosan bize yapmicaktiniz diyo duyuyorum cevremden sadece bebek kalmicak onlar evlendirmesi var sorumlukuk sahibi olan bunlari dusunur bence allh rizkimuzi veriyo hic bir bebek ac kalmaz diyolar sorun ac kalmk degil tabiki bu zamanda kimse ac kalmaz ileriyi dusunmek gerek bence 2 cocuk yeter bence kardesi de olmali  bence benim dusuncem
0 oy
tarafından
18 yaşına kadar tüm masraflarını karşıla doğururum de bak nasıl susuyorlar 
0 oy
(13,608 puan) tarafından
2 yeter bu zamana 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 235 göst.
11 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 404 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde dilekdemir (2,577 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 868 göst.
5 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,771 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 487 göst.
19 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,492 cevap

36,639 kullanıcı

...