Nerden başlayayım bilmiyorum kısaca anlatayım 3bucuk senelik evliyiz bir de kızımız var 16 aylık.Bu ara maddi zorluk yaşıyoruz eşimin 8bin civarı bir maaşı var mesai ile beraber ama nereye gidiyor nasıl bitiyor anlamıyorum maaşı alınca iki hafta içinde bitiyor kalan iki hafta eve hicbisey almadan geçiyor resmen. Yarın bir konsere gidicez aşure etkinliği dahilinde bir halk konseri, de hangi parayla benzin alıp da gidelim diyor. Yahu iki gün önce sırf buna gidelim bir aktivite olsun diye son kalan 100lirami verdim arabaya gaz alsın diye iki gündür ise arabayla gidiyor gazı bitirmiş simdi de bana bunu söylüyor sinirlendim iyice ben de patladım haliyle. İki senedir ben üstüme başıma bir çöp bile almıyorum sana para konusunu asla açmadım şimdi tek birşey istedim onu da boğazıma dizdin dedim git annenden iste bul benzin paranı dedim. O da bağırdı çağırdı yok ben sende vardır diye öyle sordum diyor sanki ben ona bu son paramdi dememisim gibi para mı saklıyorum ben dedim saçmalıyorsun dedi çıktı salona gitti bu huyuna da sinir oluyorum işin içinden çıkamayınca saçmalama der gider. Neyse aldım ben de kızımı uyutmaya getirdim o da içerde birilerine telefon açtı yarım yamalak duydum fast ile havale yap falan diyordu yani bu kadar beni uzup kırmaya ne gerek vardı tamam hayatım gideriz bir şekilde demek bu kadar mı zor