0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
n hep o 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okuyunca içim burkuldu ya. Sende başka pilan yap canım
(3 puan) tarafından
Canim o kadar cok üzgünüm ki hep agladim bugün gitmicem dedi. Sonra esim diycek ki noldu bir sorun mu var zaten esim de anlıyor seni dışlıyor hep bende yok canim yapamazlar diye avutuyorum ama biliyorum
-Reklam-
0 oy
(396 puan) tarafından
Ben olsam gitmem bni dislayanlarla anam babam da olsa mesafe koyarim elbet sana donus yaparlar noldu gelmuyon aramiyon ozamn sende onlara soyle boyle boyle yapiyorsunuz de
(3 puan) tarafından
Bunu bana kuzenim aramizda kalsin dedi o beni cok sever anlatir herseyi o bile bana diyor bir sey ursa baska yere gdieriz
(396 puan) tarafından
Peki ailen sana genelde hissettriyormu sana karsi nasillar
0 oy
(10,563 puan) tarafından
Ben olsam hayatta gitmem başka Bi gün kuzenimle eşimle giderim ve bol bol resim paylaşırım cidden üzüldüm ya yaptıkları ayrımcılık resmen
(3 puan) tarafından
Oyle yapicm canim
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Çok üzüldüm çok zor bence gitme başka zman o iyi kuzenlerinle eşinle gidersin
(3 puan) tarafından
Evet canim ondan allah razi olsun gene benden sakalamadi beni düşünmese soylenezdi
(6,437 puan) tarafından
Tabiki de gitme bence yük olduğun yere ordada lafları bitmez üzülürsün
0 oy
tarafından
Hakkını ahirette fazlasıyla verir Yaradan. Çok üzüldüm ama elden ne gelir biri ata biri abla. Sen mesafeni koy istersen.
0 oy
tarafından
Kız boşver üzülme mesafe koy birden kusmde yavas yavs elini ayağını ceo kismeye yarnlimz 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Kes ilişkini bir süre muhatap olma adam yerine konulmadigin yerde işin yok kim olursa olsun 
0 oy
(888 puan) tarafından
Her aile de bi dışlanan oluyor neden se bende aynı durumdayım 
0 oy
tarafından
Yok artık o ne biçim abla ay öyle 
0 oy
(199 puan) tarafından
Daha önce de böyle bir post paylaşıldı hatırlıyorum o da mı sendin 
0 oy
tarafından
Bosver benim ablam da benim çocuklarım küçük diye önce çağırıyor gelirim duruma göre diyorum sonra diyor ki senin çocuklar zaten durmuyor rezil oluyorsun diye. Bide evine çağırdığında diyor. Gitmiyorum artık herkes ederi kadar bende . Babam da çok gelip gitmiyor kızım 2 oğlum 1 yaşında:)) aslında kendilerini yalnızlığa itiyorlar hiç faydaları yok zaten bide böyle yapıyorlar bu çocuklar böyle kalmayacak sonra ben neden onların kapısını açayım demi :))
0 oy
(7,761 puan) tarafından
Benim bütün kardeşlerimde eşleri annem falan mangala gitmişler bugün bana ce kızımada haber bile veriyorlar instaya foto koymuşlar bide nispet yapar gibi resmen dışlıyorlar aralarına almak istemiyorlar bizi insanın zoruna gidiyor.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mine56 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 449 göst.
+2 oy
40 cevap 1,867 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prens.annesi (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 709 göst.
12 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Meryirem (108 puan) tarafından soruldu