Mesala benim doğum Mayıs'a gelecek yaz temizliği gibi bişey yapmam lazım .gelen giden olur diye sizde yapacak mısınız kız kardeşim de hamile oda yardım edemez sizce yardımcı mi tutsam görümcelerden rica mi etsem çok iş var bebegkn odası falan benim yapmam mümkün değil agir işler .düşündükçe sitrese giren var mı benim gibi
Bir yardımcı tut canım
Benimde doğum mayısta. yatak odamı kendim yapıp diğer odalarıma yardımcı tutcam sende öyle yap.
Görümcelerinden rica et canım yakındalarsa mutlaka yardıma gelirler. Bende annemi çağırcam bunun için bizimde mayısa denk geliyor nisanın başında yaparız herhalde. Gelemezse kendim yaparım diyorum yavaş yavaş. Yatak odası halılarını yıkamaya vereceğim silmekle uşraşmıycam hiç
Benimde Haziran'da bende eşimle yapicam inşALLAH cnm eşin cam fln silmezmi
Biz kocamla yapcaz inşallah kapı duvar filan hep onda bende arkasında dolaşcam işte evde yabancı yardımcı sevmiyorum
benimde nisanda dogumum bende kafayı yiyrcem nasıl olacak yapacam diye esim beraber yaparız demişti kimseyi istemiyom ben evimde yardımcı tutalım dedim oda yaparız dedi zaten halılarım yıkamaya gidecek agırlasmadan yapsam diyorum yine batacak nabacam bilemedim
Bnm dogumumda martta kız kardeşim okuyorum üniversitede onun gelmesini bekliyorum 32 haftalik olduk ama çantam bile hazır değil haftaya gelince yapacz inşallah
Bende en güzeli gündelikci kadın tutmak ben öyle yapardım ama ufak evim 1+1 görümcelere agiz6 eğmektense en mantıklısı kandın tutmanız
Ben basladim yavastan temizlige doguma 1 ay var dip kose temizlencek 7 aydir temizlik yok dip kose olrak her gun yavas yavas bir yeri temizliycm annem gelcek yardima onla birlikte bitircez
Bende yardımcı tutcağım mutfak dolapları camlar pimapenler hep silinecek mecbur doğuma yakın tutucam birini
Benim doğumda mayısta canım. Öğretmen olduğum için tatildeyim düzenleme işlerini ben yaptım. Ayıklama ak kıyafet çekmece mutfak düzeni VS. Bebek odasını boyattı. Temizlik için yardımcı geliyor. Doğumdan bir iki hafta önce yine elden geçirip halı VS yıkatmaya göndericem
1,492,366 soru
24,384,794 cevap
348,956 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın