0 oy
548 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

:) dün gece bana yardımcı olan kankilerim bu biberonla mamayı oğlum sever mi acep akşam bir nebze olsun mememi koruyabilir miyim sizce ;) 

image

12 Cevaplar

0 oy
(7,208 puan) tarafından
Benim oğlum sma yı çok sevmişti ilk doğduğu zamanlar sütüm yok diye kullandiydik sonra bıraktık ama güzel bu mama 
tarafından
Kizlar sonuç ne yani koyalım mi koymayalimmi
(453 puan) tarafından
Benimkiler ikiz 800 grlik paket 4 gün gidiyo belkide ondan hiç bozulmadi:)))
tarafından
Evettt canim kesin ondan yoksa kokuyoo gecen tatilde 3 gün çöpe koydum çok kötüydü kokuss
(7,208 puan) tarafından
Ben serin yerde muhafaza edilmesi gerektiğini biliyorum cnm ama ben çok mama kullanmadim arkadaşlar devamlı kullaniyo galiba buzdolabi diyolar sakıncası olmazsa koy ağzını güzel kapat
(453 puan) tarafından
Ben kizima 9.aydan 18.aya kadar bebelac kullandım saklama kabına koyup mutfak dolabimda sakladım ikincide yeni doğduğundan 6.aya kadar sma kullanıyorum yine mutfak dolabında saklıyorum birsey olmadi buzdolabı bana nem yapar gibi geldi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahaha :)) aysuuu sabah Bi yorumunu okudum başka Bi postta dedim sinirli iyice kızdırmiyayım  :)) sen bunuda başarırsın vesselam güveniyorum sana :)))
tarafından
Dün çok sinirli idim ya :) kız uyumadı sürekli ağladı durdu hdhsh . Hehehe çok sağol canım inşallah ❤️
tarafından
Evet ya uyumayınca zulüm oluyor ama napak böyle gelip geçecek canım Bi şekilde Rabbım sabrımızı artırsın :))
tarafından
Ay sorma ;) inşallah bu biberonla mama ise yarar. Eccuk uyumak istiyorum gız
tarafından
İnşallah bu gece beben uyur sinekler ölür :))sağlıcakla derin Bi uyku çekersin canım benim yarar inşallah hemen bikere verip vazgeçme zorla az canım :))
tarafından
Hahahah çok teşekkür ederim ❤️ amin inşallah Allah razı olsun canım benim ❤️❤️☺️☺️
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Memeden mı uzaklaştırıyon:))
tarafından
Gece evet :) sürekli memede bıktım ya
(2,704 puan) tarafından
Ne kadrlık canm benımkı hala memede:)gece gunduz boyle aclıktanda degıl cok test ettım keyfı ıstıyo
tarafından
Sekiz aylık . Gece uyusa keşke valla bak birşey istemiyorum çok :(
0 oy
(129,395 puan) tarafından
Memene noldu laa
tarafından
Meme duruyor da içine süt dolmuyor Sabaha kadar memede memeler baş kaldirdi sevdos:)
(129,395 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

İnşallah bir işe yarar sende rahmani aleme karışırsın:D 

tarafından
Hahahah amin amin ❤️ ahhaha
0 oy
(5,778 puan) tarafından
Bu mama çok iyi ya bnm kizmda içerdi 3 ay dilini burdu !)))) Bide gaz yapmıyor bu optippro
tarafından
Ay çok sevindim hadi inşallah ya
0 oy
(453 puan) tarafından
Biberonu hiç duymadım ama sma çok iyi bence rahat edeceksin ben bebeklerime dogdugundan beri kullanıyorum hemde kilo aldırıyor biberonumuz aventti ama maalesef kırıldı normal biberon kullanıyorlar suan
tarafından
Ay inşallah canım ya inslaalh ❤️❤️❤️
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Biberon çok iyi asla koku olmuyor kızım 3 yaşında doğmadan önce almıştım hala kullanıyorum başlığını değiştirerek 
tarafından
Evet canım ablamda Önerdi onu başlıkta alicam yedek
0 oy
tarafından

Ben bebek olsam anamın memesi varken bunu asla içmem :D senin bebek içer mi bilmem :D

tarafından
Böyle düşündükleri için icmiyorlar zaten jsjsj
0 oy
(9,239 puan) tarafından
Benım bebegımı mahvettı bu mama
tarafından
Hadi ya ne oldu
(9,239 puan) tarafından
Kusma ishal gaz.hip aldık bizde
0 oy
tarafından
Mamadan çok memnunum, biberon Dr Brown kullanıyorum ama mamajoo da iyi markadır.
tarafından
Yok ne biberonu tuttu ne mamayı yedi yarın yine deniycem
tarafından
Bence mamayı senden başka biri versin. İşe başlayanlar için öyle öneriliyor mesela. Bebisler çok zeki, memelerin sahibi kim iyi biliyor. Onun elinden niye mama içmek istesin?
tarafından
Çok aklıma yattı bunu deniycem
0 oy
(952 puan) tarafından
İcti mi kiz merak ettim
tarafından
İçmedi hiç de sasirtmadi yarın yine deniycem biberonu mu sevmiyor mamayı mi anlamadım gitti
(952 puan) tarafından
Canım önce çorba gibi kasikla mamaya alistirmayi dene sonra biberon başligini ver eline emsin alissin
tarafından
Tamm canım öyle yapım Sağol ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
8 cevap 140 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneyimben58 (35 puan) tarafından soruldu

408,360 soru

12,268,574 cevap

37,534 kullanıcı

Kategoriler