0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (2,505 puan) tarafından
Sendromlar başladı mı azaldı mı? Gün içinde nasıl vakit geçiyor? Kendisini biraz da olsa oyalayabiliyor mu? Neler yapıyor?

11 Cevaplar

0 oy
(7,300 puan) tarafından

Sakin kalmaya çalışıyorum :ermm:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Surekli isiriyor tv izliyor yemek yiyoruz markete ckiyoruz parka gidiyoruz 3-4 gunde bir oyle yani .d
0 oy
(909 puan) tarafından
Sabah ilk işi kalkınca süpürge makinesi almak evi temizliyor bana:) istediği olmadımı ağlıyarak koşar, ya beni yada elini ısırır. Dolap karıştırır. Daha ne yazsam:) 
0 oy
(1,946 puan) tarafından
Kendi kendine oynamıyor sürekli peşimde kuyrugum:) Bu aralar kendine vurma huyunu hatirladi bi ara unutmuştu bir şey istediği gibi olmayınca hemen anında vuruyor.Ara ara ısırmalık var.yuruyuse çıkıyoruz 2 3 sokak geziyoruz eve dönüyoruz park çok kalabalık burdakiler hep suriyeli.Yemez yedirmez bugün ac bıraktım sırf memede durmasın diye meme vermedim 1 tabak çorba içti normalde içmez çünkü artık bole yapicam ama sürekli meme emdiği için yemek yemiyor azaltmayi düşünüyorum çünkü biraktiramiyorum memeyi.Ekmekle makarna yer makarna canavarı.bjrde buzdolabının içine girmeyide çok seviyoruz daha doğrusu girmeye çalışmayı haaaa birde halinin uzerine işemek favorimiz
0 oy
(8,986 puan) tarafından
Oyalar oynar genel de ablası ile birbirini yer hatta az önce dövmüş ablasını sonra ablammm diye yağ cekio:)))
0 oy
(1,169 puan) tarafından
İnan ki çok yorgunum. Ben diye birsey artık yok bütün hayatım kızım olmuş durumda. Hem çok istahsiz hem de sürekli oyun isteyen bir çocuk. Kendi başına çok nadir oynuyor herseyi benimle yapmak istiyor, artık gına geldi ama sabretmekten başka çare yok. Bunların yanında birde Kaprisler baş gösterdi kendi kıyafetini kendi seçecek herseye kendi karar verecek. Ay bugünkü sıcakta bulmuş montunu getirmiş illa da bunu giycem diye bir saat laf anlattım.
0 oy
(7,656 puan) tarafından
Ocakta 3 yasina girecek ikimizde bitik durumdayiz
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Evde güzel vakit geçirir oynar odasında oyuncakları ile ben temizlik yaparken yardım eder toz alır. Bulaşık makinesi boşaltırız çamaşır toplarız işleri beraber yaparız. Getir götür işleri yaptırırım yastıkları yatak odasına götürürmüsün dolabında bez getirirmisin falan diye yönlendiririm. Parka gideriz markete gideriz dolaşırız. 1 ay dır şehir dışındaydık kreşe ara vermiştik yarın yeniden başlıcak, kreşe giderken akşam alınca hırçın oluyo bazen beni göremediği için öyle idare ediyoruz 
0 oy
tarafından
Bazen deliriyorum hareketlerinden cok inatci  ne yapam desem inadima gozumun icine baka baka yapiyor  bugun hata  hep agladi oturdum onunla bende agladim ama yinede bu haleri cok tatli oluyor ama sabir cekuyorum hergun 
0 oy
(1,682 puan) tarafından
Vallahi canm gün içinde katlar arasında mekik dokuyoruz hala abi diye evde kırılmadik şey kalmadı sürekli yeni yeni alışkanlıklar ısırma tükürme bağırma ağlama krizleri üstelik de artık beni dinlemiyor bile bezi birakamadik da sakin kalmaya çalışıyorum sabırla biliyorum büyücek ama nasıl?? Çok yoruyor artık..
0 oy
(487 puan) tarafından
1 ay sonra 2.5 olcak tam.sendromlr gala devam. herşeyi ağlayarak yaptırıyor kimsenin elinden birşey yemez içmez anne versin anne icirsin. İştahsız bir çocuk yemek öğünleri zaten hep işkence.Bir ortam olsa beni asla dahil etmek istemiyor ayağı bir yere takılsa uykum var diye ağlıyor illaki ayakta sallanıp sakinlesecek beni en çok yoran huyu bu. Hızlandırılmış iş yapmaya çalışıyorum günde kaç kere ayakta sallatip vaktimi öldürüyor yoksa asla susmuyor birde arada bezini cikariyorum alışır mı acaba diye ama yok lazimliga yapmıyor tuvaletede yapmıyor hatta çıkarınca kanının son damlasına kadar tutuyor bir yerde illaki kaçırıyor böyle yani canım sabırla bekliyorum gelecek güzel günleri:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 113 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 83 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aylaaaaz (966 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 105 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde Mai (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu

380,052 soru

11,376,963 cevap

34,862 kullanıcı

...