Kızlar benim komşumun geçenlerde biriyle arası bozulmuştu heralde . Bana durumu anlattı işte. Bende diğerini tanıdığım için pek bir şey demedim sadece böyle yaptıysa yaptığı yanlış dedim . Sonra işte arasının bozulduğu kişi geçenlerde bana mesaj attı komşunun eşinin nenesi vefat etti onlara başsağlığına gidelim mi dedi bende olur dedim . Oraya gittik işte komşum sürekli memnuniyetsiz davrandı. Oğlu 4-5 yaşında arada yan komşumun oğluyla bize gelirler. Oğlum 1 yaşında çok mutlu olur bende gelmelerini isterim günde 3-4 defa gelirler bende dert etmem sevinirim oğlum eğleniyor diye . İşte dönüp şey dedi komşum geçenlerde oğlum sana gelmiş oğluma sen istersen eve git çünkü biz anneannemize gidecez demişsin dedi evet doğru gittik dedim . Bi nevi oğlumu kovmuşsun demeye getirdi . Oğluma birdaha asla gitmeyeceksin dedim dedi sen bilirsin dedim bi laf sokmalar falan kadından çok bana tavır yaptı. Çok ağrıma gitti ona yaptığım iyilikler hepsi boşmuş demek ki . Sorum şu ki bu kadına bundan sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum fikir verin lütfen . Bende onu çok fena üzmek istiyorum .