Kızım 19 aylık park beşiğin de uyuyor bende 34+4 haftalık hamileyim erken doğum riski var ayakta durmak hareket stres yasak neyse sorun şu ki büyük kızım alışkanlık haline getirdi bu saatte uyanıp süt içiyor ve park beşiğin de uyuyor. Ağlayarak uyanıyor sütünü içip uyuyor ama gelin görün ki hergün eşim bu saatlerde hep söylenir. Uyandırıyor um haliyle beşiğe yetişemiyorum zaten kucağıma hiç alamıyorum uyandırdığı da hem kızım hem ben bir ton fırça yiyoruz çocuğa ne istiyorsun diye bağırıyor bana da ağzına ne gelirse süt ısıt gel diyorum onun için ağlıyor. Kapa çeneni diyor te Allah’ım Ya RABBİM Artık benimde sabrım kalmıyor bende ağzıma geleni sayıyorum çünkü bıktım ya yeminle nefret eder hale geldim artık hergün hergün gecenin bir yarısı kavga etmekten uyarıyorum anlamıyor küsüyorum anlamıyor kızıyorum anlamıyor en son dedim yeter ya ben seninle bunun için mi evlendim insanı evlendiğinde bin pişman ettin hak etmiyorsun bu çocukları böyle bir insan olduğunu bilsem yüzüne bile bakmazdım ben ne yapıyım kızlar ya her gece göz yaşı döker oldum şimdi bile ağlayarak yazıyorum