0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (1,826 puan) tarafından
Yıkanan cocuk cabuk mu buyur veya kılo alır..  Annem babanem kayınvalıdem bu cocuk artmıyor her gun yıkamadıgın ıcın diyorlar da merak ediyorum dogrulugunu.. Gercwkten oyle kılo alımı sıkıntılı gibi he bide sutun yaramıyo en azından gunde ıkı kere mama ver dıyolar sutum var olmasına var ama yaraması nedir dogruluk payı var mı bu seylerın yıkamasını tek yapamıyorum esim de cesaret edemedgnden Bı buyugum gelince yapıyorum daha 20gumluguz

6 Cevaplar

+1 oy
(1,065 puan) tarafından
Birincisi daha 20 günlük bebek ne kadar sık yıkanabilir ki havalar malum  hasta olur  çiçekmi bu canım dibine su verelüm boya gitsin yıkamanın sanmıyorum  faydasını temizlim açısından önemli sadece 

İkincisi  benim  sütümde fazla gelmiyordu  doktor kontrolünde  ek olarak mama vermemi söyledi  şuan gelişimi gayet güzel  

Üçüncüsüde zaten şimdi versen  her ay sütün değeride artıo çokluguda ben  sık sık mama verirken şuan hem emiyo  hem mama ve mamanın aıklıgı azaldı  emin ol bebeğin büyüdükçe emme reflekside geliştiği için sütünü daha cok indiriyo  suan  az az emdiğinden yaramıodur belki  40ın cıksın sen emme gör
(1,826 puan) tarafından
Insallah canım saol bide kolık bebek ac gıbı aranıyo krizi gelince acaba doymuyo mu aklıma gelıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
daha 20 günlük bebe nin bu havalarda her gün yıkaması nedir ya sen kafana takma kuzum evet banyo yapmak iyi geliyor rahatlayıp esniyorlar rahat uyuyup vücutları dinleniuor kizimda oğlumda ilkbahara denk geldi sürekli yıkadım şimdi sobalı evdeysen bide yardım edenin yok her gün yikama derim arada yıka tabi mamaya gelince doktora danış sütun yaramamasi bende çözmüş değilim bana da hep dediler cocuklarim minik olduğu için ama çok şükür sağlıklı yani doktorlar da zaten en son kiloya bakıyor mama ver diyeceğini sanmıyorum 
(843 puan) tarafından
20 günlük bebek ne kadar büyüyebilir. Sütün varsa mamaya girme. Sağlık ocağından bak bakalım kilosuna ayda 600 gram almalı en az. Yani günlük 20 gram
(1,826 puan) tarafından
Tesekkur ederim faydalı yorumunuz ıcın
0 oy
(193 puan) tarafından
Hawalar soğuk günlük olmasada iki üç güne yaptr canm cidden etkilio bı de sağlık ocağı nda kilosuna baktır ona göre karar wersl sütun yarayıp yaramadığını öle demekle olmaz kilo alımı azsa werirsin mama
(1,826 puan) tarafından
İlk bı hafta verdi sımdı almaya basladı ama yavas dedi ebe
(193 puan) tarafından
Oylesyse en azından günde bir yada iki kere wer canm  onların yanında werme hiç laf dusurme
(1,826 puan) tarafından
Oyle mı yapsam ama gaz oluyo mama verince zaten problemliyiz bu konuda
(193 puan) tarafından
İlla oluyo zaten damlama kullniosundur canım mama serince suda wer ama yazık susuz kalır tabi öle yap walla kızımda çok çektim ne emdi ne mama içti zayıf kaldı  oğlumda baktım doymuyo gibi hemen başladım mamaya günde bı kere bı ölçü yada iki ölçü weriodum hem o doyyodu hem sütüm birikiodu
0 oy
(33 puan) tarafından
Canm yaz olasydi hergun yikaman daha iyi olurdu ama havalar soğdu 3 günde bir yıka . Sütüne gelince ager kilosu iyiyse sütun yariyodur boşuna Mama verme cocuga
(1,826 puan) tarafından
Mama vermek istemiyorum gazlı zaten ama bıdahakı kontrolde kilosuna bakarak doktorun yorumunu dınlıycem ve banyoyu zaten uc gunde Bı yaptırıyofum
0 oy
(877 puan) tarafından
Büyüklüğünü bilmem ama hergün yıkardı benim annem yeğenlerimi 40 ı çıkana kadar zaten 5 dk sürüyo banyosu üşümez bile uzmanlarda öyle diyo yıkamak iyi diye yağlama konusunda kesinlikle yağlanmalı bizim bi komşu vardı çocuğu yağlamamşlar annem dedi kadn yağladı çocuk gelişti cildi güzel oldu diyodu kadın
(1,826 puan) tarafından
Yaglama ıcın Bı doktordan boyu hızlı uzar yorumunu duymustm aslında
(877 puan) tarafından
Valla ben öyle yeni anneciklerden değilim geleneksel şeyleri severim bi güzel zeytin yağıyla yağlaycm doğunca annem kardeşlerimi beni 2 yeğenimi hep yağladı hiç bi sorunda olmadı :D
0 oy
tarafından
Çok doğru valla bn yazin her gün yikardim kışın şimdi iki günde bir yikiyorm erken de doğdu çok çabuk yetişti aylarına göre 
(1,826 puan) tarafından
Bakalım bi de sık yıkıyayım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
37 cevap 673 göst.
0 oy
17 cevap 588 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gamze amar (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 935 göst.