0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından
Kızlar benim eşim tekstil firmasında çalışıyor teknisyen olarak ve korona testi pozitif çıktı bayramdan önce buna 10 günlük istirahat raporu verildi karantinaya girdik tam bayram haftasına denk geldi eşim idari personel maaşının kesilmemesi gerekiyor ama bu rapor parası yatmış hesabına eşimin 600 TL ve patronu o parayı getir bana ver demiş eşim de vermem demiş patronda maaştan keserim demiş ve 1.200 TL gibi kesinti yapmış eşim de bunu görünce işi bıraktı gitmiyor ve patronu durmadan arıyor gel diye sizde eşim haklı mı işi bırakmata 

4 Cevaplar

0 oy
(3,526 puan) tarafından
Yani o parayı istemesi saçma olmuş o eşinin hakkı sonuçta 
(284 puan) tarafından
Oda öyle soyluyo üç kuruşa göz dikmişler diyor ve çok zoruna gitti
(3,526 puan) tarafından
Aynen öyle canım
-Reklam-
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Hakli tabkiii senin patron cakallik derdin de o 600 lora devletin calisana verdgi hak zaten 
(284 puan) tarafından
Dimi yaa bende ver dedim adama çünkü iki katı kesinti yapmış üstelik bayram haftası zaten tatile girecekti
0 oy
(14,165 puan) tarafından
Patron o parayı neden istemiş eşinin hakkı o 
(284 puan) tarafından
Valla canım eşim evde ne yapcaz bilmiyorum
(14,165 puan) tarafından
Sigortayı arayın anlatin bence durumu
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Uzun yillar calistiysa saglam tazminat bile alir mesajlasma gbi kanit varsa evrak varsa elinde iş davalari cabuk sonuclaniyor saglam tazminat alir bildigin usulsuzluk.. o para kocanin parasi sgk priminden her ay o para minimum kesiliyor boyle zamanlcrda veriliyor isszilik maasi olarakta veriliyo sizin patron odedigi primlerin birazini koparayim diye cakallik yapiyor 
(284 puan) tarafından
Canım daha 1 yıl oldu orda calisali daha önce kendi yerimiz vardı kapattık ve evet haklısın ben bunu diyim ona bı avukata danissin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 329 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy
37 cevap 673 göst.
0 oy
6 cevap 348 göst.
4 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Bayanefendi (1,826 puan) tarafından soruldu

408,081 soru

12,254,608 cevap

37,216 kullanıcı

...