0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Bir arkadasım var. Samimiydik görüşürdük sık olmasada. Bir gun kuzenimle whatsaaptan foto paylaştım. Ben normalde dısarı cıkmam. Kuzen diye yılda bir cıkmıştık. Bunu gördü alındı. Bir mesaj yazdı engelledi. Taa 4 ay oldu. Bende hiç ısrar etmedim ona kendimi acıklamadım. 4 ay sonra bu gun engeli kaldırmış. Sildi de numaramı oyle mi kalktı dicem bilmiyorum. Amacını da anlamadım. Sizce neden yapmıştır? Ha gayet kıskanc biriymiş yazsa da samimi olmam da artık. 

7 Cevaplar

0 oy
(8,357 puan) tarafından
Kaldirmis demekki yazmasil nosunu
(11,927 puan) tarafından
Yok yazmam ben acaba aklı basına geldi de özür mü dilicek diyorum bir taraftan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilemedimki benim kuzenmde öyle yaptı bende direk numarasını sildim bende kayıtlı olmayanlar hakkmdayı profili falan görmüyor
(11,927 puan) tarafından
Benimde oyle. Ben ne bileyim silmemişim nosunu. Kaldırdıgını da durumlarımda durumunu görünce anladım
tarafından
Sil gitsin
Valla ben kimsenin canı istediği gibi davranacağı biri değilim beni engelli yeni silerim o kadr
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Sıkta gorusmuyormussunuz hani sık gorusseniz de farketmez sonucta her gittigin yere onla gitmek gibi bir zorunlulugunda yok bosver takmaya degmez bence gercek dost olsaydi yapmazdi zaten
(11,927 puan) tarafından
Kuzenimle bir tutması kendisini tuaf bana göre
0 oy
tarafından
o yazmadan sen sil geç ınsanlara şu lüxü asla vermeyin hayatınıza istedikleri zaman cıkıp istedikleri zaman girme lüxünü
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Yok beee bırak oylesinden arkadss mı olur. 
0 oy
tarafından
Aman öylesi uzak dursun dışarı çıktın diye seni engelleyenden hayır mı gelir 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Delimi ne ayol hahah 

Elleme yazana kadar,durumunu gördüm demişsin aşaada ne koymuş

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 648 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy