0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim ben dışında herkesin yanına gidiyor evet belki şuan abartıyorum ama çok üzülüyorum sadece emmek için geliyor 1 yaşında ama artık emdirmek bile gelmiyor içimden niye beni sevmiyor niye yanıma gelmiyor kaynanama kaynıma eşime hatta 7 yabancının yanına gidiyor ama benim yanıma gelmiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(952 puan) tarafından
Sen bütün gün onunla evdesin canım bi zahmet farklı insan görünce hosuna gidiyor demekki. Keşke benimkide öyle olsa misafirlikte bile arkamdan ağlar tuvalete gidemen
tarafından
Kız yok anam kaynanam kaynım yanımdalar eşimde öyle bi görümcem haftada iki defa geliyor ona bile gider
(952 puan) tarafından
Sosyal bir çocuk benimki hiç değil keşke öyle olsa valla daha ne isterim
tarafından
Ya güzel gerçi bazen çok işime geliyor onun öyle gitmesi ama bazen gitmiyor hoşuma kız yanıma oturturunca iğneler batırıyorlar çocuğa sanki
(952 puan) tarafından
Çok sık gidip geliyorsanız ya da beraber oturuyorsanız benimsemiştir onlarıda. Benimki ayda 1 belki 2 babannesini görür ondan. Benimkide çok babacı baba eve gelince beni satar, yokkende baba baba diye gezer ahaha
tarafından
Benimkide babacı ama aşırı derecede kaynanama düşkün iyi bakıyor Allah var annemede kız çok düşkün ama bana gelince yok zoruma giden şey o
(952 puan) tarafından
Üzme kendini annenin yeri hep ayrıdır
tarafından
İnşallah tek temmennim şuan büyüsün de bana alışsın
-Reklam-
0 oy
(8,093 puan) tarafından
Canım sürekli seninleyse onun için farklı insanlar ilgisini çekiyordur. Aslında çocuğun sosyal bir çocuk demek ki. Sosyal bir birey olacak yani. Bunun için mutlu olmalısın
tarafından
Babasıyla gidiyor canım ben banyo yapmaya fırsat bulamıyorum ki
(8,093 puan) tarafından
İşte o zaman bebeğim beni umursamıyor deme. Ev işlerinden daha önemli çocuklarımız sonuçta
tarafından
Aynen öyle ama kendime bile vakit bulamıyorum ve bu herif kalkmış ben ikinci çocuğu istiyorum diyor bana
(8,093 puan) tarafından
Canım kendime bile vakit bulamıyorum deme. Senin de hataların var işte. Ev işinden çok kendini çocuğunu eşini düşünmen lazım. Daha sonra eve bak
tarafından
Haklısın bu konuda valla canım
0 oy
tarafından
Bende senin gibi düşünüyodum bı ara o ama o dönemleri de geçici şuan 3,5 yaşın da çok geç anne dedi 2,5 yaşın da şuan üstüme çok düşüyor zamanla düzelir evde sürekli seni görüyor büyüdükçe sıkılıyorlar zaten herşeyden çok çabuk 
tarafından
İnşallah düzelir canım benim ya
0 oy
(1,166 puan) tarafından
benim kizda  su alar  oyle canim ya  her kese gider. gitmeyi iyi cok  sosyal cocuk ya. kimi gorse konusur  onla
tarafından
İnşallah düzelir de yoksa bu gidişle evlatlıktan reddedecem

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 288 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (456 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 406 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 349 göst.
17 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu