0 oy
3,327 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar eşim kendini lazer epilasyona yazdırmışti geçen haftalarda bugün seansa gitmiş tüm vücut olmak üzere kadın yapmış her yerini afedersiniz ama bikini bölgesini bile eşime çok kızdım hemde çok napicagimi bilmiyorum kimseye güvenmiyorum ki kimseye :( eşim alttan almaya çalışıyor ben erkek istedim yemin ederim ama kadın varmış dedi bilmiyorum çok üzgünüm ya

69 Cevaplar

0 oy
(27 puan) tarafından
Eşin sana yalan söylemiş böyle birşey olamaz 
(20 puan) tarafından
Olmuş canım olmuş
-Reklam-
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Ay bilemedm ya bizde erkek kadın dogumcuya denk gelebiliyoruz sağlık başka ama.buda.keyfi sağlık ya bilemedm asko
(20 puan) tarafından
Ben de bilemedim kıyamet koptu ama
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Rahmetli  ederdim  bak bir  daha  gidebiliyor mu valla  bacım  boşanma  konusu eşinin  işine  gelmiş girmeseydi  erkek  yoksa çok üzücü  olay 
(20 puan) tarafından
Kesinlikle farkindayim
0 oy
(8,311 puan) tarafından
Esim kadina lazere gidecek vucudundaki butun killarini tek tek yolup eline verirdim. Ohaa yanii cüssss yaniii
(20 puan) tarafından
Kıyamet koptu zaten
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Kriz çıkardı bizde. Hastanelik bir durum olmadığı sürece asla bir kadın dokunmasın eşime. Ben aşırı kıskanç biriyim. Bir dahakine dikkat etsin kendidemi hiç cekinmemis 
(20 puan) tarafından
Çok utandım diyor ama karşısındaki çok profesyonel mis bu yüzden sohbet ede ede bitirmiş işini
0 oy
tarafından
Yok artık eve almam o kocayi
(20 puan) tarafından
Gonderdim zaten dün
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Ben daha çok bı erkeğin epilasyon yaptırmasına takıldım 
(20 puan) tarafından
Çok sorun değil o her erkek kil sevmiyor
0 oy
tarafından
Normalde o bgeye erkek estetisten girer ve söylerler bence eşin kendi reddetmis
(20 puan) tarafından
Yok erkek yokmuş o saatte bu yüzden
0 oy
(14,829 puan) tarafından
Ayy okurken kendimi senin yerin3 koydum cildirmalik 
(20 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(746 puan) tarafından
Ay yuh ya. Senin lazer epilasyonunu bi erkek yapsa esinin teokisi ne olurdu acaba. Ay saka gibi ya. Kalk git o zaman kadın varsa...! Kiz cok sinir bozucu sen nasi delirmedin
(20 puan) tarafından
Delirdim kız nasıl delirmem
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Kötü bı durum canım ama buyutsen sorun olur sessiz kalmak daha mantıklı kız görmemiştir orayı canım çünkü benim bildiğim lazerde üstünü kapatiyolar yani kadın olsun erkek olsun orası kapalı oluyor işlem yapılıyor yani alt bölge erkekde yapılmaz diye düşünüyorum 
tarafından
Sen hiç lazer yaptırdın mı bacım Allah aşkına
0 oy
(1,484 puan) tarafından
O kdr da değil uzun boylu deil yani iyi o zamn bizde gidelim kadin yoktu diyip erkeklere yaptıralım iyi olurmu 
(20 puan) tarafından
Olmaz elbette
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Ölmeden önce son seans 
(20 puan) tarafından
:/ off
0 oy
(291 puan) tarafından
Bnde diyorum eşime beraber gidelim diye ahaha :)  tabi kız olsun istemem eşimde istemez utanırım diyo zaten :)  kız vermemeleri gerekşyo aslında 
(20 puan) tarafından
Aynen ama işte olmus
0 oy
(6,069 puan) tarafından
Erkekte erkek olur normalde ama eşin bunu bile bile yapmıştır diye düşünüyorum 
(20 puan) tarafından
Bilemiyorum
0 oy
(2,771 puan) tarafından
Ee son durum noldu kiz

Kocan nasil savundu kendini merak ettim
(20 puan) tarafından
Dövdüm vurdum kırdım sonra anasına yolladım şimdi gitmicem bir daha yalvarıyor ama yok
(2,771 puan) tarafından
Iyi bari burnu surtsun
Rabbim yardimcin olsun cnm
0 oy
(831 puan) tarafından
Ya her şeye geçtim eşiniz bir kadına rahatça bikini bölgesine kadar nasıl açabiliyor veya bir bir kadının oraya dokunmasına nasıl müsaade edebiliyor Biz kendimiz kadınlar bile lazere giderken kadın olduğu halde çalışanın utancımızdan yerin dibine giriyoruz eşiniz nasıl bir kadına vücudunu bu kadar rahat açabiliyor Bence bunu sorgulayın
(20 puan) tarafından
Herşeyi sorguladım merak etmeyin
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Yuh ya kayıt olmadan niye sormamış madem. Hadi baştan sormamış erkek yoksa orasını yaptırmasaymış öyle şey mi olur ya 
(20 puan) tarafından
Saçmalık işte yaşadık ama
0 oy
tarafından
vardi bnm eskiden bir arkadas yapiyordu erkeklere de yanii adam geliyorsa kadinin sucu yok isi o.. esinde iyi yapmis gitmekle ama oraya gerek yokru
0 oy
(2,436 puan) tarafından
İğrenç.. Allah ıslah etsin ne deyim avret yerini bile kadina açan adama adam bile denmez denyo! 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 221 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 344 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 918 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,435,136 soru

23,602,069 cevap

306,036 kullanıcı