Şimdi bunu neden soruyorum kımsenın donunu merak ettıgımden degıl
5-6 sene once bodrumda yazlıktaydık Akyarlar ilçesi, arkadasımda bızdeydı gece 2-3 gıb balkonda oturup sohbet edıyorduk neyse denız de cok yakın denızden bır ses gelmeye basladı boyle borazan sesı gıbı hatta dedım aha Israfıl Sur’a ufluyo bu nasıl ses, sonra bır anda deprem oldu 5.7 sıddetınde ve merkezussu akyarlardı hayatımda boyle bırsey hıssetmedım gormedım ben, balkonun kapısını acamdık gozumuzun onunde karsı evın balkonu dustu yere bız pencereye tutunduk gıbı duserse asılalım dıye, yan apartmanın camları pat pat kırıldı neyse babamalr geldı actı cıktık 10-12 sanıye surdu deprem, dısarı bır cıktık hıc hnutmam kadının bırı jartıyerle atmıs kendını sudyen kısmının onu acık fantazı gecelık gıbı ne kıyafet alabılmıs yanına ne bısey can havlı asagı kosuyor sonra kocası yakaladı kendı pıjamasını gıydırdı, oyle uzulmustum ki ogun bugundur kendıme ders ettım oyle donla monla sıcak dıye asla uyumam bıde pıjamam hep takımdır, deprem cantam kapının yanında asılıdır hep, ay sızınde kulagınıza kupe olsun yanı