0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
ay kızlar nolur yardım . Noluuuurrrr. Memleketteyken öğrendi söylerdi çok çok nadir yapardı çişini altına o da oyuna dalınca falan eve geldik bıraktı söylemeyi yine az çok kaka diyordu onu da bıraktı bezdim ya sürekli altına ypiyor . Lina tuvalette gidelim diyorum yok diyor çiş yok , kaka yok diyor 2 dk geçmeden altına yapıyor . sonra gözümün icine bakıp gülüyor . Yaa nolur dua var deyin nolur yardım edin cildircam . Zoruma giden de annemlerde öğrendi eve geldi bıraktı 

10 Cevaplar

+1 oy
(17 puan) tarafından
Yok artık... 
tarafından
var....
(689 puan) tarafından
Canım öyle bi dua yok Allah aşkına saçmalama istersen şaşırdınız iyicene
tarafından
ay sizene belki dalgasına öyle başlık hazdim
(689 puan) tarafından
Bunun dalgası mi olur çarpılcan  görcen  tuvalet eğitimini
-Reklam-
0 oy
(51,294 puan) tarafından
nazar duasi oku annem hep nazar olur cabuk nazar deger der
tarafından
heralde ya çünkü ben bı kaç kişiye dedim çişini söylüyor çabuk öğrendi vs diye
(51,294 puan) tarafından
hep yazarim burdada nazarlicaksiniz diye denk gelmemiş sana demekki
tarafından
olabilir kuzum .
0 oy
tarafından
Kac aylık canim 
tarafından
24 canım
tarafından
Sabret benim oğlumda ayni olduydu bekle bağlama sıkılıyorlarmi yap yap nereye kadar mi diyolar yada sen eskisi gibi tebrik etmiyon muu biseyler oluyo ben 20 aylıktı ondan erken diye sanmistim bide o ara ev deyimisti filann neyse sonra yine alıştı bide nazar deyiyo yaa oku sen bile deydirirsin yanii
tarafından
ya ben öğrendi millete resmen reklam ettim cabuj öğrendi vs diye benim suçum birazda nazar değmiş olabilir canım ya ... bugünden bol bol okuyup yarın 0'dan başlayacağım insallah
tarafından
Hadi inşallah bide hic kizma taktir et bide cok sevinn tuvalete gidincee
tarafından
tamam canım öyle yapayım bazen sinirleniyorum yalan değil . çünkü sabrım taşıyor yok çiş deyip altına yapıyor kafayi yiyorum
0 oy
(10 puan) tarafından
Ah o sorun bizdede var evde öğretim  2 ay oldu ogreneli gecen hafta 2 gun gorumcemde kaldik o gun den beri söylemiyor  kafayı  yemek uzereyim 2 ay geçmemiş  olsa bez baglardim 
tarafından
bende öyle ya 1 ay oldu . ama diyorum geri baglarsam en başa donucez diye arada zorla götürüyorum yapıyor bazen oyunla götürüyorum o zaman da yapıyor ama altına daha çok yapiyor
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Hata yapmışsın canım ilk başta yer değişikliği olmuş çocuk orda alıştığı için eve gelince yadırgamjs oradayken hiç baslamicaktin eve gelince başlasaydı daha iyi olurdu.Bolcana sabır cek:))
tarafından
kız evde denedim kafayi yedim bıraktım ailemin yanında yardımcı olurlar diye dedim iyi olur iyi de oldu eve gelince çıldırdım . ben ne bilim böyle olacak yoksa hiç bulasmazdm
0 oy
tarafından
Aynı ben daha ogretemedim malesef var mı diyorum kaka yok yok diyor poposuna vuruyor çiş diyorum çiş yok yok diye orasına vuruyor ve sonra gözden kayboluyor koltuk arkasına yapıyor kedi gibi köşelerde hep ve afedersin parkleerde görmüyorum bazen yeri sararmış oluyor geçen babasının kolundan tutup götürmüş çiş yaptığı yeri gösteriyor eşim benle kavga ediyor diyor sapsarı olmuş nasıl görmedin dedim ne bilim her gün temizliyorum ama o gün akşam yapmışsa görmüyorum sabaha sarariyor
tarafından
ay valla benimki de öyle ya koltuğa yapıyor veya halıya parkeye ay deliriyorum artık pes edicm neredeyse
tarafından
Ben bıraktım karışmıyorum annemler egidecem kardeşim küçük 7 yaşlarında hani o diyor ben öğretim abla biliyorum kızım.onu dinler o tuvalete gidince kızımda arkasından gider pijamasını falan teyzesi indirir küçük teyze
tarafından
en iyisi o ha
0 oy
(43 puan) tarafından
Tuvalet egitimi icin ozel bir dua duymadim ama yasin suresini o sureci kolaylastirmak niyetiyle okursan faydasini gorursun Allahin izniyle. 
tarafından
tamam kuzm okuyacağım .  İnşallah kolaylıkla hallederiz
0 oy
(14,426 puan) tarafından

Dur kuzum ben dua edyim sana :)

tarafından
hahahah hemen bekliyorum çabuk tesir etsin lütfen ☺️
(14,426 puan) tarafından
Tesir ettimi ettimi ha
tarafından
daha hayır :)))
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Bence eve geldiği için yapıyor canım çocuklar anneanne babaanne yanında kalmayı hep daha çok severler büyük ihtimal geri götür diye altına yapıyor güzelce açıkla şuan için eve geldik ama söz veriyorum seni yine götürücem ama şimdi boule altına yapmaya devam edersen anneanne çok üzülür üzmeyelim onu olur mu kızım falan diye böyle hep olumlu konuş yapıcı ol her tuvalete gittiğinde ödüllendir teşvik et daha 2 yaşındanmış çok da küçük zamanla rayına oturur her şey 
tarafından
tamam canım cok sağol öyle deneyeceğim bı de bugün o şekil yapıyorum bakalım
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Rabbi yesir velatu asr rabbi temmim bil hayr. Allah'ım zorlastirma kolaylaştır hayırlısıyla sonuçlandır. 

Ben her zorlandığım şeyde okurum 
tarafından
kız bu sınavlardan önce okunmuyor muydu
Başarı duası dimi
(1,133 puan) tarafından
Evet başarı duası ben her zorlandığım işte okurum
tarafından
anladım kuzum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu