0 oy
2,029 göst.
Moda kategorisinde tarafından

Kaç kişi burada tesetturlu acaba merak ettim :)<3

Ve etek üst kombin nasıl yaparsınız ben pek beceremiyorum o yüzden hep elbise giyerim :) 

50 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından
Elbise giyerdim önceleri eşim beğenmiyor elbise tarzını pantolon uzun tunik eşarp yada takımlar varya onlardan giyiyorum tunik yada giydiğim takıma göre eşarp takıyorum uyumlu çok güzel duruyor :) Rabbim hakkıyla kapanabilmeyi nasip etsin inşallah cumlemize
(16,597 puan) tarafından
Amin amin canisi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tesetturluyum genellikle kalem etek üzeri yarasa kol gömlek.yada kazak giyerim. Elbise de giyerim ama sık değil. Balık eteğin üzerine ise ve kesim gömlek giyiyorum. Evde normal kazak falan sıradan pijama 
(16,597 puan) tarafından
Ben evde saç açık pijamaliyim hep:D
0 oy
(7,480 puan) tarafından

Kalem etek giyiyorsam uzerine bol tunik giyerim. Mevlana etek giyersem kisa gomlek giyerim canim. Aradada elbise. :angel: elbise en rahati ama emzirirken giymek cok zor tabi dugmesiz falansa.:ermm:

(16,597 puan) tarafından
Evet bu sebeple çok şey öğrendim
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Tesettürlüyüm etek giymiyorum
(16,597 puan) tarafından
Neden ki canım
(1,163 puan) tarafından
Eşim istemiyo almamada izin vermiyo
0 oy
(650 puan) tarafından
Ben genelde bol pantolon üzerine dizlerimde tunik giyiyorum, Modanisa dan veya alday dan alıyorum. 
(16,597 puan) tarafından
Moda Nisa bende alırım alday hiç almadim
(650 puan) tarafından
Modanisa dan alday ürünlerini daha önce, çok bol etek gibi duran bir pantolonum var, çok memnundum, teyzemin gelini hep aldaydan giyiniyor, bende bu yıl bir tunik bir pantolon (bol etek gibi duran) aldım
0 oy
tarafından

bende kapalıyım ama ne sen sor ne ben canım :D sırf kombin yapamıyorum diye gidip ferace aldım kurtuldum :D 

0 oy
(141 puan) tarafından

Ben etek ustkombinide yaparım pantalonntunikye elbisede giyinmeyi çok severim alsam hiç doymam:D piliseli etek giyiyorum üzerine kişsa eğer triko giyiyorum yazsa gömlek giyiyorum bu defactoda olan sade düğmeli gömleklerden rahat oluyo salaş giyinmeyi de seveerim kürklü yelek giyerim kalem eteklerin üzerine içine yine triko giyerim öyle yani

0 oy
(193 puan) tarafından
Ben etek bluz giyerim genelde
0 oy
(658 puan) tarafından

Genelde elbise giyinirim tek parça 

Ama bebek olduğu için emzirme derdi var rahatligimi  düşündüğüm  için bol salaş üst penye  etek olarak da genelde lastikli cunku  kilo baya var ;)

0 oy
(926 puan) tarafından
Bende tesetturluyum.dugun vs boydan elbise giyerim normalde yada gezmede etek ust kombin yaparım mesela likralı tek renk eteklere bayılırım kumaş vs var giyemiyorum rahat deil.mesela kalem etek üste gömlek yada güzel bi bluz üstüne mutlaka her renge uyan kisa kollu yada uzun kollu bi ceket uyumlu bide şal tmm dır 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,138 göst.
4 Şubat 2021 Moda kategorisinde Mbbatnngghu (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,137 göst.
17 Eylül 2018 Moda kategorisinde Dertli (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
16 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miractoprak28 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 369 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu

412,733 soru

12,426,665 cevap

45,511 kullanıcı

Kategoriler

...