0 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,099 puan) tarafından

Kızım kakasını yapmadan önce söylüyor 19 ay 1 haftalık 

Bugn parkta Bi kadn 2 yaşında kızı vardı 1 hafta oldu bıraktıralı dedi bnde merk ettim sizlere sormak istedim nasıl başladınız kaçıncı ayda başldınız ne gözlemledinizde bıraktrmya karr verdiniz ( bez fiyatları dışında)  :)

12 Cevaplar

0 oy
(9,652 puan) tarafından
Ben konuşmaya başlasın kendini atlatsin öyle diyordum ..sonra bi deneyim dedim lazimlik falan aldım tam 2 yas olduğu gün bezsizdi  yani 22 23 de falan mı ne başlamışız 
-Reklam-
0 oy
(13,899 puan) tarafından
Bizde bebeklikten lazimliğa aliştırırlar.  Benim kız 3 aylık oturmaya başlayınca denemeyi düşünüyorum bügun yengemle konuştum kırklıykan aliştırmiş lazimliğa şok oldum 
(4,962 puan) tarafından
Ne saçma ya bogurleri batar çocuğun bide kirklik nasıl alışacak
(8,416 puan) tarafından
Çok saçma ya
(364 puan) tarafından
Yok artık
(1,360 puan) tarafından
Sizin orası neresi
tarafından
Saçma olur mu hiç bebekler doğdukları andan itibaren tuvalet iletişimi kuruluyor (Eğitimi demiyorum dikkat edin, iletişimi.) Bebekler kendilerini kirletmeme iç güdüsüyle dünyaya geliyorlar ve aslında o gaz sancısından, açlıktan ağladığını sandığımız dönemlerde bezlerine çiş yapıp kendilerini kirletmemek için ağlıyorlar. Bununla ilgili “Tuvalet İletişimi” adındaki kitabı okuyabilirsiniz.
(13,899 puan) tarafından
@muallime ❤
Altını değiştirme için açtığımda yine işiyor bazen.  Oturmaya başlasın deneyeceğim
tarafından
Altını değiştirmek için açınca işlemeleri de rahat hissettikleri içinmiş, bezi asla sevmiyorlar aslında :)
(13,899 puan) tarafından
Bende oyle düşünüyorum kiz kardeşimle aramızda 9 yaş var, annem lazimliğa aliştırmiştı hatırlıyorum
0 oy
(554 puan) tarafından
20 aylıkken gece gündüz sorunsuz tamamen bıraktı kızım bezi 
(4,099 puan) tarafından
2 paket bez sipariş verdim bitince denesem mi acba
(4,148 puan) tarafından
Biz aniden başladığımız tuvalet eğitimini halleder gibi olunca internetten aldığımız hiç kullanamadığımız bezi iadeye vermiştik.
(554 puan) tarafından
Benim de bezim kalmıştı canım bence hazırsanız basla
0 oy
(386 puan) tarafından
Valla oglum 9 ayinda oturmaya basladi sonra basladiq biz erken basliyoruz 2 yasinda bir geceler bez bagliyorum 
tarafından
9 aylıkken mı? Anlamadım canım 19 aylık mı yazacaktın ?
(386 puan) tarafından
Yok kuzum 9 ayindan basladiq biz
0 oy
tarafından
Nekadar erken okadar iyi kızım 10 aylık altını değiştirirken tuvalete koyuyom bn 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Ben çok istedim ama yapmadı kızın 19 aylık 2. Günde vazgeçtim maalesef. Ama söylüyorsa bi dene derim
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Kızım 20 aylıktı oğlum 22 aylık bıraktı cnm ikisini de annem yaptırdı kızım çok zor oldu ama oğlum iki gün sonra söyledi şükür 
0 oy
(6,071 puan) tarafından
Vala kızım 23 aylık eylülde tam 2 yaşında olck çiş demeyi öğretim bezini tuyor hopaa çiş çiş dyro çıkar dyor bez tqkmıuorum bnyoya götryroım korkuyro çömeliyor yapmıyor ayağa kalkıp orayı burayı kurcalıyor jakuzi arasına gyiryrı evin içine yapyro resmen lazımlık alcm bu ay
0 oy
(25,196 puan) tarafından
27 aylık şuan haftaya hafta sonu denicem ne tepki vericek duruma göre kreşte devam ettiricem
0 oy
(11,648 puan) tarafından
24 aykn Alıştı şuan 25 aylık 
0 oy
(313 puan) tarafından
Hanımefendi gelip bez bırakmaya karar verdim dedi o gün bıraktı :) onun öncesi hep denedik altina yaptı :) 2 yaş 2 ay
0 oy
(4,148 puan) tarafından

Halıları yıkamaya gönderince bi deneyeyim dedim:D

2 yaşa 2 hafta vardı. Bizimki de kakadan önce söylüyordu. Bi de merdivenleri tek başına inip çıkabiliyorsa hazırdır deniyor. İnmekten korkuyordu o zamanlar ama çat pat tutunmadan çıkabiliyordu. Kaka yapınca bi yere oturamıyordu. Bunlar.

(4,099 puan) tarafından
Merdivenleri emekler gbi çıkıyo kaka yapınca da bez getryo bna eee ee dyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,459 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 152 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde & (137 puan) tarafından soruldu