0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 2, 5 yaşında tuvalet eğitimine başlayalı 2 ay oldu. Çiş de hiç bir problem yok söyleyip  gidip yapıyor gece de ıslatmaz. Ama kaka asla tuvalete yapmak istemiyor bir defa yanlışlıkla tuvalete yaptı görünce korktu sanırım düştü düştü dedi. Güzelce anlatıyorum bak bizde yapıyoruz sen büyüdün vs ama beze yapacak illaki kaka gelince bez bağla diyor. Bikaç kez inat ettim hayır tuvalete yapıcaz diye çok ağladı ter boşaldı ağlamaktan. Dedim heralde hazır değil kakaya zorlamiyim ama bu nereye kadar böyle devam edecek nasıl aşabiliriz bu sorunu 

3 Cevaplar

0 oy
(342 puan) tarafından
Bizimde oldu ama görünce korkmadı eh eh bay bay dicez dedik anlıyordu zaten artık aklı erdi 2,5 3 olcaktı işte bizimde bir kaç kez zorladı bizi günlerde yapmadı fitil attım sonuna kadar tuttu bez bağladım dayanamadığı yerde yapıyor zaten siz pes etmeyin bence bide fito kremle anestol kullandık kabızlık oluyordu tuttuğu için acıyordu onlar iyi geldi şükür şuan sıkıntı yok bi diğer yardımcıda başka bir çocuk olabilir bak alkış yapcak sen kazancan ilk sen yapcaksın bay bay dicez oda yapıyor diye anlatın biz böyle çözdük 
tarafından
İnanın hepsini denedik neler dedik neler yok istemiyo çığlık çığlığa ağlıyo tuvalete yapalım kakamızı diyince
-Reklam-
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Bizimde  oyle oldu  canimm gorunce korkmadi ama demedi hic bi kac ay sonra alisti simdi  söylüyor  cok sukur.  Biraz sabretmen lazim
tarafından
Evet biraz daha sabır bakalım
0 oy
(16,145 puan) tarafından
Benim kizimda ilk yaptiğini gördü ve ıyyy bu ne, bu benim değil, bunu ben yapmadim diye ağlamaya başlamişti. Anlattim yapmazsan karnin ağrir, tutma yap mutlaka dedim. Aferin falan dedim. Çabuk alişti. 
tarafından
Evet bende defalarca anlattım evet tuvalete yapıcam diyor kakası gelincede bez bağla diye ağlıyor napim şaştım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 307 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (279 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 133 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 88 göst.