İsteyen okusun, isteyen yargılasın, isteyen cevap versin.. ben sadece bir parça içimi dökmek istedim. Bu aralar her şey çok üstüme geliyor. Eşim işten ayrılacak zaten o apayrı bir dert, geçim sıkıntısı ayrı, kendi ailesel mevzularimiz ayrı, benim kendi sorunlarım, küçük bebeğim, anne ve babamla olan sorunlarım... Birkaç haftadır kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Tabiki benden durumu daha vahim olan insanlar vardır ama herkesin acısı kendine büyükmüş... Hep arada ben kalıyorum. Eşimle ailem anlaşamıyorlar iki tarafında gerçekten haklı sebepleri var ama bu beni 3 yıldır çok yoruyor. Eşimi çok seviyorum ama ikimizde çabuk sinirlenen insanlarız buda bizi biraz yoruyor. Küçük bir kardeşim var 5 yaşında. Bende daha yeni tanıştım 2 yıl oldu öğreneli. Başka bir kadından babamın çocuğu.. Şuan annesiyle dünyanın diğer ucunda. İyi mı kötü mü bilmiyorum. Sadece yaşadığını biliyorum toplasan 20 kere görmüşümdür sadece Türkiye'de. Onun hayatı nasıl olacak buda beni çok tedirgin ediyor. Yani kafam o kadar karışık ki bu yazdıklarım sadece birkaçı.. öyle bir içimden geldi sadece yazmak, bu kadar