Kızlar saat 8'de 20lik dişimi çektirdim. Çok ağrı yapıyordu. Sprey istedim iğneyi hissetmek istemediğim için. Sonra iğneyi vurdu girişini bile hissetmedim. Onceden 20lik dişlerimi ameliyatla almışlardı çıkacak yer yoktu yandaki dişlerime baskı yapıyordu çıkamadığı için. Ozaman iğne ayrı içindeki ilaç ayrı canımı yakmıştı gözüm bile sulanmıştı o derece utanmasam ağlayacaktım
Doktor dikiş atmadım geniş bi açıklık var ama dokuya zarar vermediğim için atmadım dikiş dedi. Tampon dursun dedi ama kaç saat dursun dedi anlamadım. Kafam güzel gibiydi açıkçası Pirinç tarzı küçük şeyler yeme içine girmesin ve sigara içme direk kes yada minimuma indir dedi. Ayy normalde 5-6 saat sigara içmeden dururum. Ama şimdi canım nir sigara istiyor anlatamam yaa illa zıttı olur yaa zaten
Dişini çektirip kaç saat sonra sigara içtiniz kızlar ? Doktora sormayı unuttum kaç günde o boşluk kapanır diye
Ayrıca özelden çektirdim. Eğer ki fiyat bilgisi sormak isteyen varsa 500tl çekildi. Normal diş olsaydı 200-300tl olurdu dedi.
Doktorun dediklerinin yarısından çoğunu unuttum ne güzel dimi kızlar