Ya biliyorum .. diyeceksinizz seninde bugun iyiki bir dogum gunun die . Ama zoruma giden seyleri sizinle paylasiyorum ne yapayım kime ne anlataym anlayanim yokki .
Bugun sabah eşim bitane mesaj atmis okadar duygu hissetmiyor ki siz dusunun internetten bi soz bulmus arkadasina atar gbi atmış ben de sagol fln ddm neyse
Bugune kadar aramazdi beni isim yogun falan die mesaj atardi .neyse simdi aradi napiyon diye iyiyim dedim yine arkadasiymis gbi konusuyor benimle hic bi sicaklik yok.
Bende sen beni aramiyordun bayadir hep mesaj atardn falan diye sakaya getrdm gulerek söyledim
Bagirmaya basladi ne sacmalion bilmem ne diye bende kalbimi kirmak icin mi aradin bagirmak icin mi aradin beni dedim yok yok neyse napiyon dedi kiminle derdin varsa onunla coz dedim sen arayana kadar moralim iyydi aradin bozdun sagol dedim
Tamam neyse hadi kapatym ben dedi kapatti
Mesaj atmis . Sanki mecbur gbi isteyerek yapmiyormusta kendini mecbur hissediyormusta yapiyormus gbi yazmiski
Pastani kucuk alaymmi cikolatali alaymmi falan diye yazmis bende onemli dgl farketmez yazdim
Yaa cok zoruma gitti . Gerçekten . Ben onun hic bir dogum gununde byle davranmadim yapmadim elimden ne gelirse yaptim .
Bir de is cikisi sanayiye arkadasiyla gidecekmis gelince pastani keseriz diyor . Tadi kalmadiki hicbiseyin
Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Gecirdigim en kotu dogum gunummm ennn kotu