0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Kızlar lazere gidiyorum özel bir hastaneye 3 seansım oldu  dökülme lerim oldu gene ama hala çıkıyo beni rahatsız ediyor gene bayası hala duruyo alexsantrite cihazına gidiyorum 6 seans kızlar 3 seansta gider mi bilen varmı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım post çıksın bende yarın gidip görüşücem inşallah bi daha çıkmaz 
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Benim ki 10 seans bende 4. Gidicem bu ay dökülme oluyor tüyler tabi ki de çıkmaya devam ediyor ama ince bir sekilde.. genelde 5. Seansdan  sonra diyor arkadaşlarım.onlarda gitti. Ama 6 seans azmis. Ne kadara gidiyorsun. Buz lazer demi
(103 puan) tarafından
Yok canım alexsantrite buz degil   başta diode lazere yazılmıştım 3200 e  dökülme olmayınca alexe aldılar bugun de alex 6 seans dediler
(73 puan) tarafından
Oo çok vermişn canım ya özel hastane olduğu için mi acaba
(1,071 puan) tarafından
Banada fazla geldi fiyat
0 oy
(7,036 puan) tarafından
6 seansta bitmez. Ben 6 seansa girdim 16 seansa gireceğim inşallah ve hala çıkıyor. Bitmezse tekrar paket açtiracagim inşallah 
(103 puan) tarafından
Peki hala çıkıyor mu sizin benim yüzümde de var  bugun ayarını birazdaha yükselttiler inşallh baya fark olur yüzüm de falan da bida ugraşamam ya  6 seans deyince bitmez se diye korktum şimdi  tabikide ful bitmez ama en azından yüz bölgem le genital baya azalsa bari bıyık falan bitse
(1,881 puan) tarafından
Yüz de keşke iğneli lazer a gitsen çünkü diğerleri leke yapıyor kısmet tavsiye etmiyor
(7,036 puan) tarafından
Yüz bitmez ve yüze yapılması doğru değil heleki yaz ayında. Ayarı yüksek diyorsun yakarlar yüzünü mahvedersin.
Tubaaa evet yüz için iğneli en iyisi kesin çözüm ama acılı. Ve iğneli genelde kalan tanelere atılıyor. Ablam yaptı dayanamadı. Sadece kalın yerlere attı bu sefer ince tüyler göze battı. Kadın yoruluyordu hepsini yapamaz ve acısına dayanamıyorum dedi
Şimdi buz lazer yapıyoruz. Inşallah fayda eder. Buzdan sonra iğneli yaptıracağız inşallah kalan taneler artıracağız
Yüz bölgesine diod cihaz daha iyi
0 oy
(73 puan) tarafından
Bence altı seans çok az ben gittiğim yer seans 8 seans verdi iki seans da hediye oldu on ve tüylerim  azaldığı için ve incelediği için şuan buz ile taraniyorm o derece iyi diyim sana çokta memnunum uzmanları çok sıcak kanli 
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Hayır canım cilt rengine kıl kalınlığına bağlı 
0 oy
(658 puan) tarafından
6 seans çok az bitmez ki genelde 12 olur diye biliyorum o zaman bile bitmeyebilir
0 oy
(1,881 puan) tarafından
6 seans da bitmesi çok zor ben 7 sene önce gittim 2 sene 10 seans dan fazlaydı tam hatırlamıyorum tek tük yine çıkıyor onları eldivenle alıyorum yine de çok rahatım yetti bana 3 seans da tamamen dökülmesini beklememelisin
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Zamanla azalıyor merak etme ben 8 seans gidicm 6.ci seansima gitmiştim 2 aya yakın oldu hla çıkmadı dogru düzgün ama ben makineyle kisaltiyordum ilk zamanları sorun olmaz dediler kısaltmak kökten almicksin sadece
0 oy
(52 puan) tarafından
Canım hiç bir lazsr epilasyon tüylerin yüzde yüz bitecegine kesinlik vermez bunu diyende yalan söyler 

Bende lazere gittim hepsi dokulmedi 

Nereye gidersen git yüz yüz bitiş saglayamassin 

Ve üçüncü seans daha çok erken beşten sonra yavaş yavaş dökülür 
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 272 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
17 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Yni.anne (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 913 göst.
3 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 102 göst.
25 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,262 soru

23,618,688 cevap

306,707 kullanıcı

...