0 oy
175 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Suyu suzulmuyor imiş ben suzdum şuan suyu bir yerde kendi bir yerde ne yapmalıyım ki kurtulsun

5 Cevaplar

+1 oy
(4,589 puan) tarafından
Canım bakliyatlar suyunu süzünce bağlanmıyor kolay un kavurup atabilirsin erişte ya da bı nebze toplar yada başka birşeye kullan
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canim onun böreğini yapabilirsen tavsiye ederim çok lezzetli oluyor hemde suyunu da almışsın 
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Nasl ynı kız anlamadım yeşil mercımegın corbasınımı yaptın iyi pişmemiş onumu diyosun 

Eger öyleyse corbayı yemege cevir pişir iyice ceksın suyunu yemek olur ben cok severım sogan kavuruyorm salcalı mercımegi öyle pişiriyorum yemek olr suyunu cekene kadr pişririm miss sogan salatasıyla bayılıyorm ona kara şimşek derler bızde

tarafından
Suynu suzdum kaynamış su ile çorba yaptım şehriyeli ama hepsi ayrı takiliyor
(2,704 puan) tarafından
Ala ala pişirdiktenbsonra suyunu süzme sebebın ne tadı lezzetı oraya cıkmadımı degişik bı tarıfmıs bence sen ıyıce pısır normal yemege cevır yada bırazdaha pışsın salataya fılan çevir
tarafından
Ne bileyim ya ilk yapıyorum tarif eden öğle etmişti suyunu süzüp salata olur mu yemeğe nasıl doner
(2,704 puan) tarafından
Yemege dedıgım gibi suyunu cekene kada rpişir sogan salca kavur pişir.salatayıda suyunu süzğp yapcaksın tavugun varsa tavuk haşla icine didiklersın maydonoz tere mısır vs damak zevkıne göre süsle evındekı malzemeyle lımon suk salata yap
0 oy
tarafından
Yuksek ateşte kapağı açık kaynat 10 dakika
0 oy
(295 puan) tarafından
Canım 1 kaşık un biraz sıvı yağ kavur onunla bağlamaya çalış un büyük kurtarıcı oluyor bağlamalarda 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gamzee33 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 472 göst.
0 oy
17 cevap 359 göst.
6 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde honki ponki toninok (12,497 puan) tarafından soruldu

408,143 soru

12,258,570 cevap

37,309 kullanıcı

Kategoriler

...