Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşler neden böyle,sadık olmak bu kadar zor mu?
0
oy
358
göst.
26 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
Snm55
(
20
puan)
tarafından
soruldu
Evlendikten sonra eşim kapanmami istedi olumsuz bakmadığım için kapandım çok istemesem de eşim beni öyle görmek istediği için beş yıl boyunca memnun kalarak tesettürde idim.Ancak tam iki kez eşimin başka kadınlarla mesajlarını yakaladim mesajdan öteye gitmediğini o kadınların sürekli yazdıklarını hatasının ise onlara fırsat vermek olduğunu söyledi her erkek gibi suçunu hafifletmeye çalıştı ben de onu aldatamayacagim için açılma kararı aldım ve açıldım.(üç küçük çocuğum var bosamamam) Benim açılmamda onun da günahı var mıdir sizce?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
17
Cevaplar
+1
oy
26 Ağustos 2022
Semraa
(
8,585
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayır onun günahı yok bence Sen Nefsine öfkene yenik düştün Keşke yapmasaydın bacım.
Birileri için kendinizi heba etmeyin nolur artk cok var
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
26 Ağustos 2022
Dlksngl
(
1,846
puan)
tarafından
cevaplandı
Kapanmana vesile olmuş sevaba girmiiş ama açılman tamamen senin iradende bunun bahanesi olmaz bnce, eşini de Allah ıslah etsin evine sana huzur mutluluk versin canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Acilmana saygi duyarim ama aldatmanin kapaliyla acik olamanla bir ilgisi olmadigini dusunuyorum icin de varsa istersen adriana lima ol yine aldatir bence acilmasaydin cunku acilip kapanmak cok gunah Allah icin kapan bundan sonra kapanacaksan canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Gavura kızıp oruç bozmak denir senin yaptığına canım herkesin günahı kendine o zaman adamlarda başka karılara gittiğinin günahını evdeki karılarının üstüne yğklesin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Dini detayını bilemem ama eşin baskı yapmamış, senden istemiş sen de kabul etmişsin. Şimdi ne sebeple olursa olsun açılman bence eşinle alakalı değil. Baştaki gibi yine senin tercihin. Dolayısıyla eşine günahı olacağını düşünmüyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Herkes kendi günahından mükelleftir. Sen kendi içinde olmayarak kapandığın için bence fırsat aramışsın eşinin ihanetlerini bahane bilip açılmışsın kesinlikle kötü bir şey söylemiyorum senin tercihin senin hayatın. O ilk başta senin kapanmana vesile olduğu için sevap bile kazandı.
26 Ağustos 2022
Snm55
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Kötü bir şey söylemiyorum deyip ihanete bahane bulduğumu söylemişsiniz başınıza böyle bir şey geldiğinde ilk düşüneceğiz şey kocanizin sizi beğenmediği düşüncesi olacaktır.Kapanmami isyeyeck kadar dindardiysa zina ya teşebbüs ederek de sevap kazandı heralde sizin anlayışınıza gore
26 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben yaptığı zinanın sevap olduğunu söylemedim zaten sizi beğenip beğenmemesi değil konu dünya güzelleri bile aldatılırken bu konuyu konuşmaya bile gerek duymuyorum kendinize güveniniz olmalı en başta beni güzel bulmadığı için değil kendi karakteri güzel olmadığı için aldattı demelisiniz dini olarak araştırabilirsiniz aklınızdan geçen iyiliklerden o iyilik yolunda ilerlemekten bile sevap yazılıyor Allah o kadar ki seviyor kullarını cennetine kabul etmek için bahane arıyor düşündüğün bi kötülükten veya o kötülüğü yapmak için yola çıktıktan sonra vazgeçmenden günah yazılmıyor o kadar seviliyor ki kul cehenneme kabul edilmemek için bahane aranıyor ne geldiyse zaten herkesin başına bu aşırı gösterişçi dindarlıktan geliyor size bir şey söylemedim bu konuda içinde olmayarak kapanan bir insan o örtüyü iç ferahlığıyla taşıyamaz ilk fırsatta kendisine bir bahane bularak hemen çıkarır ben bunu söyledim onun günahını kendinize bahane edip sizde günaha girmişsiniz tam tersine Allah'a yönelmeliydiniz eşinize hidayete doğru yola iletmesi için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
Huniliprenses
(
12,015
puan)
tarafından
cevaplandı
Esin kapalı da olsan acıkta olsan donsuz da gezsen o haltı yiyecekti. Cunku bu karakter ve serefinin ne kadar az oldugıyla baglantılı bir durum. Ah su erkeklrr bilse ki cehennemde bir tarafta en güzel yemek dururken kurtlu et yiyeceklerini yaparlar mi acaba. 1 kere ya 1 kerr rüyalarında 8 saniye görseler.
26 Ağustos 2022
Snm55
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet benim yaptığım onun istediği gibi olmayarak ona cevap vermekti ilk başta da kıskançlığı dan kapanmami istemisti zaten Allah ıslah etsin ne diyeyim
26 Ağustos 2022
Huniliprenses
(
12,015
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım Allah ıslah etsin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kul için değil Allah için yapılmalı.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
Melodi senfoni
(
2,514
puan)
tarafından
cevaplandı
Yazdıkların çok alakasiz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
Pembeoje
(
427
puan)
tarafından
cevaplandı
Kapandin diye mi aldatti diye düşündün canim orasını anlamadim neden açıldığını kendini güzel hissetmek için mi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
Cemre56
(
194
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim kapan dedigi icin degil kocan icin kapanmissin yani Allahin emrinin onemi olmamis kocanin emrinin oldugu kadar kocanin gunahla alakasi yok bence sen kendini buyuk gunaha sokmussun Rabbim affettsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
Minikmeleklerim
(
7,791
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen eşine güzel görünmek için kapanmışsın Allah için değil ki ve onun için kapanıp onun için açılmışsın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım sen zaten kocan için kapanıp, yine kocanı eve bağlamak için açılmışsın. Kendi iraden doğrultusunda açılmışsın sonuçta eşin seni zorla açmamış sanmıyorum onun da günahı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
&Minikpanda&
(
874
puan)
tarafından
cevaplandı
NE ALAKA ONUN ALDATMASI VE SENİN AÇILMAN ADRİANA LİMA BİLE ALDATILMIŞ VE SEN GELMİŞ BUNU KAPALILIĞA MI BAĞLIYORSUN GERÇEKTEN KOCAN SADECE ALDATTIĞI İÇİN GÜNAH YAZILIR SENDE AÇILDIĞIN İÇİN
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Açılınca sadık mi kalacak yani.
Bahane olmuş bu bence.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
Cimen3372
(
563
puan)
tarafından
cevaplandı
Herhalde eşine güzel görünmek için degil de başta o kapattıgı için misilleme mi yapmaya çalışıyorsun Yani o şekilde cezalandırmak mı. Bence insan kendinden taviz vermemeli hiç bişey için kimseye degmez çünkü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ağustos 2022
28.08.PAPATYAMM
(
2,705
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben buna cevap vermiştim sankı ama yok kjhjk anlamadm gitti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
13
cevap
360
göst.
Sadık kalabilmek bu kadar zor mu?
26 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
Snm55
(
20
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
389
göst.
Sadık yarim benim:)
8 Kasım 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Casperiye
(
6,837
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
233
göst.
Kaynanam Asla borcuna sadık değilmiş anladım
9 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
21
cevap
675
göst.
Sizce bi erkeğin evine bakıyor ve sadık olması.....
2 Nisan 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Eeebbrrrruuuuuu
(
770
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri