Kizlar bişey soracam durumları bilen bilir annem iki çocuğuma bakıyor , bakıcı tek çocuğa 2000 dedi askıya aldık biri kreşe gidiyor yoruluyorz böyle de nereye para yetistirecegmi şaşırdım 8aydir çalışıyorum hiç bsey alamadım üstüme yeni yeni bebenin yatağı degsitircem mutfağa dolap yaotircm temizlikçi tutucam daha tarhana su bu süt fln onlara nakit para çekiyor eksi ye düşüyorum hep neyse konu şu annem ikide bir telefonum bozuldu diyip duuryor eşime de diyormus telefinm bozuldu bı telefon alalim markalarına bakında diyormuş annemin taktiği bu , telefon alın demenin dolaylı yolu..bana diyorki baban karta cektirivrr diyorda diyor ee anne çektir dedim bı kaç taksidini ben öderim diye düşündüm ama içimden gelmiyor kizignin ona hakaret ettiği için sürekli huy bulduğu için ..bişey alınacak dese annem ,hipnoz olmuş gibi asla hayır diyemiyorum ben kızsam bile iki elim kanda da olsa koşarım kadın hipnozlamisil gibi beni hiç düşünmüyor bunların alacakları çok ihtiyaçları çok diye inanrmsnz kendime bsey alamıyorum tmm maaşlar iyi ama hepsi gidiyor giderimiz çok bide bol kese harcariz ... Bize duyuruyor bende rahatsz oluyorum donra diyorum ezgi istemedgin bsey yapma alma tut kendini diyorum 300 400 annemin taksidi oducem bisene ..onun 300 yerine kendime bseyler alıp taksit ödemek dolap yaptırmak istiyorum maasimdan hiç artmıyor daha eksiden oduyorm sizin fikirlernz ne