2 yıllık evliyiz eşimle aramızda ki en büyük sorun ilgisizlik ve kendini benden uzak tutması. Sanki aramızda görünmez duvar var. Her türlü görevini yerine getirir, alışveriş getir götür vs gibi ihtiyaçları hiç aksatmaz.
Fakat çok ama çok ilgisiz, işe giderken hep yolcu ederim sarılmak öpmek isterim asla izin vermez, aynısı işten gelince de. Asla bana sarılmaz, ben sarılmak istesem kollarıyla iter beni. Mesela başımı omzuna veya dizine koyarım anında eliyle çeker ve uzaklaşır.
Bu konuda çok zıtız; o dokunmamdan asla hoşlanmaz ben ise ona sarılmayı öpmeyi çok severim. 9 Aylık hamileyim bebeğimiz çok hareketli heveslenirim ona dokundurtmak için asla ellemez karnımı, bir kere bile tekmelerini hissetmek istemedi dokunmadı.
Bebeğimizin olacağını öğrendiğinde bile satılmadı öpmedi hiç tepki göstermedi. Çok ağlamıştım o gün.
Özetle; sadece eşlik görevini yapan hal hatır sormayan ilgisi sıfır olan biriyle evliyim... Sanki 35 senelik evliyiz gibi hissediyorum. Az ilgi gösterin diyen peşinde dolanıyorum...
Kendime bakıyorum, temizliğime dikkat ediyorum ve onu pes etmeden el üstünde tutuyorum. Oturup defalarca konuştum tatlı dille anlattim ama tık yok. Zaten normal konuşmak istediğim zamanlar bile pek yüzüme bakmaz gözlerini telefondan ayırmaz ve benimle göz göze çok gelmez. Bazen soru sorarım cevap bile vermez sanki duvarla konuşuyorum.
Peki sizce sorun nerede neyi yanlış yapıyorum?
Eşim beni sevmiyor mu?