Kızlar 1 senelik evliyim 21 yaşındayım eşimde 31 yaşında kayınvalidem eşime çok düşkün eşimle aramızda 10 yaş var severek evlendik çok şükür. benim bu 1 sene içinde 4 düşüğüm oldu her seferinde kalp atışını duyamadan kaybettik tıbbi genetik bölümüne kan verdik kromozom analizine baktı çok şükür sorun yokmuş kan pıhtılaşma testi daha çıkmamış benim kayınvalidem aradı sorun hanginizdeymiş dedi daha önemli olan sonuç çıkmadı anne dedim oğlumda sorun yoktur doktora soyle çok düşük yaptığını dedi. Eşim çok rahatsız oldu böyle özel seyleri kimseye söylemeyelim tam bı kaynana olmuş annem onu ilgilendirmez dedi. Ayrıca her lafı çok dokunuyo bana eşimin yanında farklı oluyo bana karşı. Biz eşimle bileziklerimi bozdurup ev almaya karar vermiştik 3 ay önce kayınvalidem bunu öğrenmiş o ara da kendilerine araba alacaklardı 6.500 milyar istediler biz size ödeyelim kredi çekmeyelim dediler bende verdim şimdi ev almak istiyoruz eşim yanımda yokken biz sizin anne babanızız bize saygı göstermek zorundasınız diyo. Eşim geldi sonra kayınpederim 1 ay sonra ödemeye başlayalım size oğlum dedi kaynanam hemen lafa atladı niye acele ediyosun onlar bekler ne acelesi var veririz hele sonra dedi. Şuan o kadar pişman ki eşim özür diliyo benden keşke vermeseydik diye. Görümcem desem daha bı başka beni doğumdan çok korkutuyo çok acıyo normal doğumda birsürü dikiş atıyolar hepsini hissediyosun diyo eşim onunla böyle şeyleri konuşmamı istemiyo ve ona çok güvenme dedi niye dedim o çok fena biridir bı anda satıverir insanı bidaha seni korkutursa arar ağzıma geleni söylerim kardeşim falan dinlemem onunla da samimi olma dedi en üzüldüğüm konu sorun bendeymiş gibi davranmaları
Sen hakkını Allah a bırak o yüce yaradan kimsenin yanına koymaz , tüm kaynanalar öyle inan ki bende de beteri var , onların şeytani var bizimde ALLAH'İMİZ VAR YA SABİR YA ALLAH DE VE DUA ET ALLAH BUYUK , RABBİM SANA SAGLİKLİ EVLAT NASİP ETSİN İNSALLAH
1,487,275 soru
24,313,643 cevap
344,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın