0 oy
2,584 göst.
Diğer kategorisinde (4,099 puan) tarafından
Kocanızin çorabını giydrrrmsnz 

Ben giydrrim genelde ama genede ondan yana şansım yok

94 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bugün kocamın ayağını öptüm 
tarafından
He kesin olmuştur:D
tarafından
Kız üstten optum valla jdjdj
tarafından
İnanmak istemiyorum :))
tarafından
Eşimde diyor hala hayatta misin xok kötü kokar da ;)
tarafından
İykkk tmm tmm kusma emojisi yaptım say
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından

Giydiririm canım  oda bana giydirir aşkım çıkarı versene der çıkartırım bide sataşırım kokla diye :D 

(4,099 puan) tarafından
Hahaahaj ne guzel
0 oy
(8,544 puan) tarafından

Herkes kendi çorabini kendi giysin :D

(4,099 puan) tarafından
Aynen öyle çok
(8,544 puan) tarafından
Kölelik falan degil ama bu arada :)
0 oy
tarafından
Ayyy bir kere eşim baya baya kötüydü kendinde değildi hastaneye gidecek hazırlanıyor kıyafetlerini verdim birde çoraplarını baktım giyemiyor bende ver ben giydiririm dedim o kadar değil daha elden ayaktan düşmedim çok şükür sen eğilme ben giyerim bdedi bayılacak gibi yinede izin vermedi.

Böyle alışkanlık yapmışsn 
(4,099 puan) tarafından
Ayy gerçekten ben salagm
0 oy
tarafından
Giydiririm yeri gelir oda bana giydirir yardimlasa yaparız herşeyi hicde gocunmam
(4,099 puan) tarafından
Karşılıkliysa norml tabi
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Hamile iken o benim ayakkabılarımı coraplarimi giydiriyordu hemde hiç zorlanmadigim halde ya isterse giydiririm tabi 
(4,099 puan) tarafından
Anladım
0 oy
(735 puan) tarafından
1 2 defa giydirmisim o da hasta falan olmuştur öyle. Ha içinden gelir öylesine giydirmek isterse insan bişe olmaz ama kendisi ztn giyer çorabını. Ben de hasta olsam oda bana giydirir çıkartır yani o farklı tabi
(4,099 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Kocamın ayağını bile yerim 
(8,544 puan) tarafından
Ahahahaha :)))
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Valla bazen öyle yorgun geliyor ki çıkarmaya mecali olmuyor çorabını çıkarırım yenisi giymesi gerekirse giydiririm .kocam değil mi ne var bunda 
(4,099 puan) tarafından
Doğru s canim
0 oy
(25,199 puan) tarafından
Eli kıçına girdiyse tabiki giydiririm:D 
(4,099 puan) tarafından
Ajajajaaja
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Hastaysa falan giydiriyorum yada çorapla yatmissa yada bazen ben giydiriyorum ayakları faaln hep sisisyor 12 saat çalışıyor oda benim ayaklarımı yikamisti 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Kölelik değil ama herhengi bir sebebi yoksa ameliyat hastalık gibi onlar dışında ,Ben giydirmem canım yapıma ters kendi yapsın kendi işlerini inan öyle daha kıymetli olursun bak gör,geçenlerde konuşma  arasında eşim bana seni mutlu etmek çok zor dedi ama iyi bir eşim vardır ve hediyeler vs ile hep beni  mutlu etmek için çabalar , gerçekten yapım biraz despottur benim biraz zor memnun olurum herşeyden o beni mutlu etmeye çabalıyor bence kadın ne kadar erkeğe annesi gibi davranmazsa o kadar kıymetli oluyor çünkü eşler anne istemiyor yanlarında sakın yanlış anlamayın geneli kadın istiyorlar anneleri gibi davranmayın eslerinize bırakın bazı şeyleri kendi baslarina halletsinler ve ev içinde de ebeveyn olarak da sorumluluklar verin ikinci çocuğunuz gibi davranmayın 
(4,099 puan) tarafından
Çok çok haklısın
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Bununla ilgili zafer akıncının videosu vardı, giydirin diyordu kısaca. Başka kadınlarla yapamayacağı şeyler size daha çok bağlanmasını sağlayıp aldatma ihtimalini azaltıyor gibi bi açıklama yapmıştı, sen sorunca aklıma geldi. Ben bazen giydiririm bazen de çıkarırım, o da benim ayakkabı bağımı yapar, saçlarımı kurutur tarar, sevgi saygı çerçevesinde mübah şeyler ben normal karşılıyorum. Adamın takındığı tavır önemli, hizmetçi muamelesi yapmıyorsa sorun yok. 
(4,099 puan) tarafından
Anladım canım doğru diorsin
0 oy
tarafından
Bence kölelik hasta değilse eli ayağa tutyorsa neden giydireyim
0 oy
(5,225 puan) tarafından
Ameliyat falan olmuştu evet giydiriyodum ama normalinde eli ayağı var ne giydircem 
0 oy
tarafından
Babamın ayaklarını yikardim küçükken çok hoşuma giderdi asla kokmazdi babamın ayaklari tertemizdi sanırım yandığı için suda tutardı çorabını da ben giydirirdim bir gün olsun ayaklarının koktuğunu duymadim hiç ( namazli avdestliydi) büyüdükçe bir çeyiz bile yapmam deyip hiç birseyimizi yapmaması aslında umrunda olmadığımızı öğrenmek yıktı bizi pırlanta gibi 8 evlattan oldular  annemde babamda ..... Kimisinin evlattan yüzü gülmez bizimde anne babadan 
(4,099 puan) tarafından
Ahj canım doğru diorsun
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Gerçekten ihtiyacı varsa kendi giyemiyorsa giydiririm tabi niye kölelik olsun bu durumda ama eğer kendi giyebiliyorsa sağlık sorunu yoksa asla giydirmem yani bana ne corabindan
(4,099 puan) tarafından
Haklsin
0 oy
tarafından
Daha neler duyacağım diye bekliyorum
(4,099 puan) tarafından
Bekle bakalım
0 oy
(14,900 puan) tarafından
Karislikli kocam da bana giydiriyor 
(4,099 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Bir hastalığı rahatsızlığı olsa giydiririmde yukarıda ayağını ama normal zamanda eli ayağı tutuyosa niye ben yapayım ki yapamiyorumda bence herşeyin bur sınırı olmalı erkekleride bu kadar şımarmayalim evde sen s

Boyle hizmet edersin değerin bilinmez elin kadını iki sallar biryere onun pesine gider erkek milleti bu 
(4,099 puan) tarafından
Ah ah içim acidi ne kadar dogru

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 625 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 243 göst.
0 oy
14 cevap 485 göst.
0 oy
4 cevap 166 göst.