0 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından
Biliyorum eşim de eşim oysa ben burayı sizlerle saç baş makyaj spor tarzı şeyler için açmıştım düşünün bebek bakımıni bile ihmal ettim neyse kusura bakmayon sadece anlatmak istiyorum önceki post da da yazdığım gibi eşimle oğlumuz hakkında konuştum daha doğrusu ben konuştum o kavga etti diyorum ki bir ebeveyn olarak konuşmamız gerekiyor oğlumuz iki ay sonra bir yaşına giricek yuruycek dişi cikicak anne baba nene dede dicek yanında küfür etme annene dudağından opmemesine izin verme uyar ben olamidifim zamanlar da pipisinnjn resmini sil sildir çocuk büyüdüğü zaman utanicsk belki içine kapanık olucak yada tam tersi sapık piskolojisi bozulcak gbi konuştum bana ne dedi dersiniz iyi ***** kız gbi çocuk yetiştir o zman kavga anında dursun dayak yesin konuşmasın kız gbi dayak yesin dedi ve eline telefon alıp uzaklaştı yani ben bu adam dediğim varlıkla konuşamıyorum bir karı koca olarak annesi ile naisl konuscam kalkıp bu sefer tokat defil yumruk kafa atasim var 

5 Cevaplar

+1 oy
(174 puan) tarafından
Ben bir önceki postuna da yorum yaptım şimdi de yapıyorum lütfen bu adamın bir kez daha baba olmasina izin verme ve çocuğuna sık sık şiddetin normal olmadığını aşıla bak sana bir örnek daha vereyim bu çocuk bu şekilde büyüdüğü için şiddeti küfrü ve cinselliği kafası da yanlış biçimde kaniksadı diyelim tamam mı? Büyüdü evlendi bir kızla daha ilk gecesinden kıza el kaldırdı küfretti eşinin seni kovduğu gibi kızı da evden kovdu kızın ailesi de farzı misal benim gibi bir anne çıktı sana sadece şu kadarını söyleyeyim böyle bir damat benim kızıma denk gelecek kaç sene yatarsam yatayım onu bir güzel gebertir içerde paşalar gibi yatarım yani sana şunu demek istiyorum bak bugün küçük görünen olaylar ileride nasıl sonuçlara varıyor yeri geliyor insanlar evlatları için katil oluyorlar halbuki cocuklarinizi sevgiyle yetiştirsek bu kadar cinayete kavgaya gerek olur mu olmaz. Bak ileride evlat acısı yaşamak istemiyorsan işin ciddiyetinin farkına var güzel bacım evlat yetiştiriyoruz yarın bu çocukları el içine katacağız insan içine çıkartacağız biz o çocukların aynasiyiz biz neysek onlar da o 
(1,088 puan) tarafından
Noktasına virgülüne kadar katılıyorum . Evlat büyütüyoruz sadece karnını doyur altını al olmaz en iyi şekilde yetistiirmek lazım
-Reklam-
0 oy
(2,727 puan) tarafından
Eşini alip bi magaraya gotur ve oraya kapat

Tum sorunlar boylelikle çozulecek eminim
tarafından
Hahahaha
0 oy
tarafından
Baba çocuğuna doğru eğitim veremiycek belliki anne olarak sen çocuğunu güzel eğit ve bu adama bir daha çocuk yapma
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Canım çocuğuna mahremiyeti öğretmeye çalış .bi taraflarını açıp dokunduklarında falan tepki vermesi gerektiğini bilsin .yanlışı bilsin. Kocan belli ki adam olmadığı gibi baba da olmamış .onlar anlayacak zihinde olsalardı bu davranışları yapmazlardı
0 oy
tarafından
O çocuk kız gıbı olmayan paşalar paşası cocugu buyuyup gözune kestirince ılk babasına el kaldırır söverse o zaman gorurum

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 987 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 673 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 448 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 623 göst.