0 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Dün benim doğum günümdü eşimde beni dışarı çıkardı akşamüstü kaynanam görüntülü aradı eşimle bana dediki eltim hakkında kizima fotoğraf makinası getiriyor busraaa dedi esim bunu duyunca birden değişildi agresif tavırlar yapmaya başladı annesine ve bana, eltimin durumu iyidir maddiyat konusunda bende bisey demedim ama daha öncede olmuştu bende kaynanama kaynim bize şunu aldı eltin bize şunu aldi deme bize dedim oğlun üzülüyor diye uyarmıştım dünde iste bunu söyledi doğum günüm iyi geçmedi yani benim esimin durumu iyi degil maddiyat konusunda benimde değil anca kendimize yetiriyiruz esim niye çok tepki veriyor konuşuyorum yok öyle bise diyo ama var yani aşırı tepki veriyor 

3 Cevaplar

0 oy
(5,409 puan) tarafından
Kaynanan bosbogazlik yapip sinirini bozmus adamin. Belli ki daha once esinde annesini uyarmistir, banane ne alırlarsa alsinlar ne diye anlatip durursun yani...kaynananda dun guzelim gecenin icine etmis. Bence birbsure mesafe koy uyarmaniza ragmen boyle yapiyorsa.
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Senin esindende beklentisi var laf duyurmaya çalışıyor size takmayın kafanıza birde böyle özel günlerde telefonu açmayın huzurunuzu kaciriyorsa
(88 puan) tarafından
Acaba eltimede bizden bahsediyormu
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Bunun nesi kavga ki? Ama kaynanan hatalı. Getireni yüceltmeye çalışıyor güya ama dige roglunun da uzuldugimu bilip ona gire davranması lazım. Çok takma. Geçmiş doğum günün de kutlu olsun. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,237 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 3,784 göst.
0 oy
11 cevap 1,771 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 3,390 göst.

Kategoriler