0 oy
638 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (613 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar şimdi bı kadın var evli bı adamı yoldan çıkarmış.defalarca msj atıp aramış kadının kocasını seni seviyorum yok çok özledim flan flan.sonra adam bunu kovmus kadın adama çabuk engelimi kaldur yoksa karına atarım msjlari dye tehdit ediyor.bu çaresiz kadında bunları defalarca msjlarini görüp kadını arıyor acmayinxa msj atıp kufrediyir.bu oruspu kadın bu zavali kadından şikayetçi olabilirmi küfür msj atı dye.kendininde engeli kaldır yoksa karına atarım resimleri dye tehdit ettiği msji var.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah o karının belasını versin mesajlar varsa suçlu belli oluyor ztn
(613 puan) tarafından
O kadın benim o zavali kadin.uc çocuk annesiyim üç senedir arıyor kocamı yoldan çıkardı delirti.her gece kocam benim yanımdayken onu arıyor msjlar atıyordu.dul iki çocuk annesi kırk yaşında.ben otuz yaşındayım.
(13,248 puan) tarafından
Canım mesajlar varsa tazminat davası açabilirsin eşinle mesajları varsa. Sen tahrik altındasın. Hiçbir *** yiyemez korkma. Dava aç hatta mesajlar varsa elinde. Tazminat davası aç kaltağa
tarafından
Ben zaten o.p dedim elinizdeki tüm mesajları arama kayıtlarını hepsini polise götürün sende eşinden davacı olun o kadın sürünene kadar peşini bırakmayın şimdi sizin huzurunuzuda kacirmistir sıra sizde sizde onun huzurunu kaçırın bakalım dünya nasıl tersine dönüyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Karşıdakinin isteği olmadığı sürece kimse kimseyi yoldan çıkaramaz. Asıl problemli kişi burada evli olan erkek. Yazıklar olsun böyle erkek müsveddelerine, ezikler. Eşlerinin hayatını mahvediyorlar. Kadında dava açsa da hiçbirşey çıkmaz. Aralarındaki ilişkiyi açıklayınca zaten kimse edilen hakarete bakmaz..
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Böyle erkekleri ve kadınları boğazını sıkıp öldürmek istiyorum 
0 oy
tarafından
Yek maksatı korkutmak. İffetsizlik, hayasızlık suçundan şikayeyçi olunsa orosbu zan altında kalır.
0 oy
(9,632 puan) tarafından
Hicte bisey yapamaz asıl mağdur o gitsin kocasini tacizden o acsin
(613 puan) tarafından
Kadın benim kocama atmış.yani birlikteydiler senle ciddiyim dye msj atmış.dunyam başıma yikildi
0 oy
(448 puan) tarafından
Sadece kadında değil adamda da suç var. Kim kimseyi zorla yoldan çıkaramaz. Eğer o kadının kocası ona sevgi dolu mesajlar atmissa nasil olcak. Ben gözlerimle gördüm Bi yakınımın kapısına dayandı beni seviyo dün gecede benimleydi dedi kadın. Ama yakinimin kocasi hicbisey demedi kadını susturmaya çalışmadı. Erkeklerde masum değiller. Allah korusun benim kocam yapsa benim ilk hesap soracağım kişi kocamdir. 
(613 puan) tarafından
Psikolojik tedavi görüyorum intihar ettim onlar yüzünden bende panik atak var oyuzden atak geçiriyom en ufak şeyde.iki yıldır hayatım karardı.simde suçlu tabiki Allah'a havale ettim :(
(448 puan) tarafından
Senin mi eşin gerçekten çok üzgünüm. Kendini hicbisey için yetersiz görme. Sen dört dörtlukte olsan içinde varmış yapmış. Sakın intiharı düşünme hayat kocandan ibaret değil çocukların var. Eğer gidecek yerin durumun yoksa sabret birikim yap. Çocukların küçükse biraz buyumelerini bekle. Baktın eşin değişmedi hiç arkana bakma. Ona ihtiyacın olmadığı zamanda bırak git.
(613 puan) tarafından
Ben ondan maddiyat dgl sadece sevgi istedim.hic bsey için onu sıkmadım.birikim yaptım verdim gitti bedeli askerliğini yaptı geldi hayatımı mahveti.okadar çok seviyordum ki onu beni her gecekiyafetlerine sarılıp uyuyordum.eve gelmiyordu seni istemiyirum dyodu yalvardım yakardım anlam veremiyirdum asla konduramiyordum.meger başkası varmış.
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Hakaret davası açabilir mesaj da kanıt sizin mesaj da kanıt.
(1,781 puan) tarafından
Ama pek bı ceza alacağını sanmıyorum
(613 puan) tarafından
Tahrik olunca o suçlu oluyor.davaniz husumetimiz ne dye sorcaklar ben hayasizim yuvasını yıktımi dicek.Allah versin cezasını
(1,781 puan) tarafından
Amin Allah versin cezasını ne biçim insanlar bunlar
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Kadın durduk yere baştan çıkaramaz.

Adamın uckuru gevşekmis ne yazikki..

.umarım etrafından birileri değildir bahsettigin zavallı kadın 
(613 puan) tarafından
Etrafimdan biri dgl.benim o kadın.:(
(14,470 puan) tarafından
Etme :(
Bilmiyor mu adamın evli olduğunu ya
(613 puan) tarafından
Biliyor bile bile yaptılar oda eşimde.hic acimadilar bana.esim yatağını bile ayırmıştı benden.esimi çok seviyordum hiç beklemiyordum gözümün önünde yaptılar herşeyi.esim onun yanından gelince banyosunu yapar çıkar giderdi.cok kötü bı durum intihar bile ettim ilaç içtim dayanamadım midemi yıkadılar.ne bırakıp gidebiliyorum nede kalabiliyorum.:(
tarafından
Aynen sürekli dışarıda çalışıyor eşim kadınlarla muhatap olup evlerine gidiyor bizi arayan soran olmadı 4 senedir çok şükür.
(14,470 puan) tarafından
Kuzum bunu neden cekiyosun?
Neden kendi canına kıymaya calisiysn?
Değer mi onlar için?
Neden boşanmayı dusunmuyosun
(7,034 puan) tarafından
Niye o kaltagim yanında banyo edemiyormuysta gelip bu acıları sana yasatiyordu kusura bakma eşinde pislikmis ikisi bir irnden beter dava aç mesajları oturduğu semte yayınla evli erkekleri baştan çıkarıyor de rezil rüsva et o o.ruspuyu
(613 puan) tarafından
Kadın hayasız zaten umrunda olmazki birdir kişiyle olmuş zaten
(7,034 puan) tarafından
Kız gerekirse afiş yap as sokaklara
(14,470 puan) tarafından
Ben böyle şeylerde karşı tarafın kışkırtma tavrı olmadıkca eslerde buluyorum suçu.
O kadin olmasa başkası..
(7,034 puan) tarafından
Kocasının en büyük suç zaten başlı başına ama ablada iyi dayanmış bu pislikleri vala ben olsam o batıda bogardim onuda o o.rusluyuda
(613 puan) tarafından
Çocuklarım için korkuyorum panik atağında var korkuyorum
(14,470 puan) tarafından
Geçen bir arkadaşım başına gelmişti anlattı bana.
Sadece dinledim.
Yorum yapamadım kadıncagz o kadar inandirmis ki kendini tamamen kadının suçlu olduğuna..
O da diyodu işte eve gelip banyo yapıyor bilmem ne
En son dedi o kadın kadın olsa koynundaki adamı pis salmaz.
O an dedim yani sence elin yabancı kadın mı suçlu
Yoksa ömrünü adadigin adam mı?
Dedi of Merve anlamiysn o kadın ayartiyo.
Daha da yorum yapamadım.
Kendini çok inandirmisti suçlunun kadın olduğuna
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Namus davası açabilir canim. Insallah o sen değilsindir :'(

(613 puan) tarafından
Cnm onun namusumu var zaten namusuz.elimde bisuru delil kanıt var kocamla beraberdi.ne namusu
tarafından
Maalesef kendisiymis:( çok üzüldüm
(3,951 puan) tarafından
Tamm İşte git dava ac
0 oy
(887 puan) tarafından
Kocası da bu konuda eşiyle hem fikir ise gidip şikayetçi olabilir tabiki sonıçta ortada bir evlilik var kadın her şekilde haksız konumda zaten.
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kocan sütten çıkma ak kaşık değil bes belli birlikte olmuşlar gönül olarak veya bedenen bilemem ama tek suçlu kadın değil sana gelirsek zavallı kelimesini nasıl kendine yakıştırabiliyorsun o adamı affedip tüm suçu kadına yüklemişsin ve evet kadın sana dava açabilir snde de ilişkilerine dair kanıt varsa sende zina suçundan dava açabilirsin
0 oy
tarafından
Canım valla böylesi adamla Bi yere gitmez kanıtla aldattığını neyi var neyi yok al nafakani da al at evden gitsin o oros. punun  yanına 
0 oy
(804 puan) tarafından
Eder. Hakaret tehditten işlem yapılır. Sana attığı hakaret tehdit mesajı varsa sende şikayet edebilirsin. 
0 oy
tarafından
Tahrik var şikayet etse de bir şey çıkmaz merak etme.

Ama kadın kocamı baştan çıkarmış değil doğru olan, kocanız sadık olsaymis kimsenin baştan çıkarmaya gücü yetmezmis
0 oy
tarafından
Allah o kadınında kocaninda belasını versin çok üzüldüm senin adına lütfen bir daha intihara kalkışma 3 tane yavrun varmış değer mi iki tane p.islik için onları annesiz bırakmaya 
(613 puan) tarafından
Haklısın ama yaşadıklarımı görsen.travma geçirdim resmen.esim bide bana psikolojik baskı yapiyordu
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Okurken kanım çekildi resmen sonra yorumlarda kendin için sorduğunu görünce daha cok üzüldüm of  gerçekten korkunç bir olay. Sana hakaretten dava falan açarsa benimle irtibata geç ben sana yardım ederim avukatım. 
(1,847 puan) tarafından
Özelden mesaj kutuusuna at bildirim geliyor görürüm  muhakkak. Bide hangi ildesin?
(613 puan) tarafından
Kocaeli'nde.siz
(613 puan) tarafından
Haksız olan o degilmi tahrik sebebiyet suçları var dimi
(1,847 puan) tarafından
Eğer sinkaflı küfürler ettiysen hakaret suçu işlemişsin  ama kadının şikayetine bağlı 6 ay içinde şikayet ederse ve mesjalsrı delil olarak kullanırsa sen hakatetten ceza alırsın. Tahrik sadcee cezadan indirim sebebidir.
(1,847 puan) tarafından
Ceza alırsın dediysem de korkma. 2 yıl altı ceza verilir onun da yatarı yok,

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 283 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu