0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Odasında yatmıyor oğlum 2ay sonra 4 yaşında olcak uyudumu yatağına bırakıyorum ya Bi saate kalmadan uyanıyor yada gece vakti kalkıp geliyor kızlar aramıza yatağı yaylı yatak korumalı şey tarzı montesori yatağını mı sevmiyor anlamıyorum ben senle yatcam anne diyo sürekli özel hayatımız etkileniyor Bi alıştıramadım nasıl yapmam lazım 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Baştan bebekleri odasinda yatırmak gerekiyormus çok alıştiysa sana işin Zor.
-Reklam-
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Etkinlik yapin kizimin cok istedigi birsey vardi 1 hafta 10 gun kendi yataginda yatarsan hoc yanimiza gelmeden alirim demistim yatti bizde aldik basardi yani odul cok onemli bisey degildi sonra onu kenara koydu kullanmiyor bile burda basarmasi onemli sizde gun koyun cizelge hazirlayin her basardiginda cizelgeye sticker veya boyama yapin hosuna gidecektir ama bir gun eksi yaparsa yeni bastan baslicak deyin 
(2,016 puan) tarafından
Bu arada kzim kendi yatagina ben uyuduktan sonra koyuyordum kendi yataginda uyumaya alissin diye bu uygulamayi yaptik gece de yanimiza gelmesin diye.. kizim 6 yasindaydi cok gec oldu
tarafından
İyi fikir canım denicem nasıl sen uyuduktan sonra koyuyordun onu anlamadım
(2,016 puan) tarafından
Benim yatagimda yatiyordu yatagina tasiyorduk iste gece uyanirsa bazen tekrar geliyordu
0 oy
(285 puan) tarafından

Benmki 5 yaşına girdi bu ay hala odasında uyumuyor kızım da gelecek ay 2 yas olcak oda uyumuyor ortak oda yaptm ikisine ama nafile :(

Bide aslında havalar sıcak diye bende uyutmuyorum kışın yine uyurlar

tarafından
İki cocukla nasıl yapıyon canım birliktemi yatıtosunuz
(285 puan) tarafından
3 çocuk canm biri 5 yaşında biri 2 diğeride 20 günlük :) bnde Eylül'de 24 yaş olcm
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Kuzum çok zor. Ben beşbucuk ayken ayırdım. Şöyle yapabilirsin sevdiği bir oyuncak uyku arkadaşı alabilirsin. Gece yatarken alışması için
tarafından
Oyuncakla uyumayı hiç sevmedi küçüklükten beri canım yaa
0 oy
(4,591 puan) tarafından
O senin yanında değil sen onun yanında onun yatağında uyu(yormuş gibi yap) böylece yatağına alışır daha sonraları onu yatır ama sen yatma otur uyumani bekliyorum de böyle böyle alışır gider
tarafından
Onun yatağına yatıp uyuduğunda mı geceyim yatağıma ben otursam uyumaz canım cok inat ve iyi taklit yapıyor uyumuş gibi yapar kalkar peşimden
(4,591 puan) tarafından
Aynen canım öyle yaow
0 oy
(473 puan) tarafından
Kız bnm en korktuğum konuydu kızım nasıl odasına alışacak. Kızım da yeni üç yaşına girdi iki hafta önce. Ama bir gece uyuduktan sonra odasına koydum. Gece uyanır su içer kaç defa.  Uyandı iki iç defa her sesini duyduğumda koştum suyunu verdim yani a uzandım uyudu ben yerime geçtim. Kaç gün böyle devam ettik. Şimdi tam bir buçuk aydır kendi odasında uyuyor. Biz gel desek ye ısrar etsekte gelmiyo. Bide kızımın tam penceresinin altında sokak lambası var evimiz komple gündüz ışığı gibi korkmuyor da bu yüzden.  Hiç ama hiç zorlamadim. Bide bazen ergenler gibi çikin odamdan fln diyo. Yada o odaya gitsek sanki ev sahipliği yapar gibi benm odama mi geldiniz hayırdır der. Küçük ergenusum benm
tarafından
Ohh ne iyi alışmış canım yaa  bende uyudumu koyuyorum yatağına ama kalkıp geliyor 3 4 gibi saat
0 oy
tarafından
Ben ikzilerimi 1 yaşından beri kendi odalarında yatırıyorum asla başka odada yatmak istemiyorlardı şuan 2 yasindalar

Kız kardeşim 11 yasidna hala annemlerin odasında yatiyor asla diğer kardeşimin odasında yada başka odada kalmıyor korkuyorum diyor alıştırmis annem 

En başta alistirsaydin daha iyi olurdu ama geç kalmışta sayilmassin kendi odasında yatırın sizde yanına uzanın gece uyandığında kalkıp gelirse beraber gidin uyuyana kadar kalın yanında öyle öyle alışır inşallah 
tarafından
İnşallah canım ayy benimde uykum cok ağır seviyorum uykuyu uyandımı gel oğlum diyip alıyoz yatağa
0 oy
tarafından
Benimkide hala benimle yatiyor
0 oy
(1,911 puan) tarafından
Ben gece yanımıza geldiği zaman geri götürüp yatırıp yanında elinde tutuyordum ilk bir hafta böyle sürdü sonrasında alıştı odasında yatmaya 
tarafından
İnşallah benimkide alışır yatırdım bakalım yine bugün

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 210 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Grimsi1 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 171 göst.
26 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde asllyd (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu

412,831 soru

12,429,342 cevap

45,612 kullanıcı

Kategoriler

...