0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Ben çok büyütüyorum bilmiyorum neden ama çok rahatlatıyor elerim biraz tahriş oluyor ama ne yapayım zevk alıyorum 

19 Cevaplar

+2 oy
(2,569 puan) tarafından
Temizlik yapınca rahatlıyorum yoksa huzursuz oluyorum.
-Reklam-
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Evet temizliğe başlayana kadar kendimi yerim ama başlayınca rahatlarım
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Ben hamileyim çabuk yoruluyorum üşeniyorum eşimle beraber yapıyoruz.
(269 puan) tarafından
kac haftaliksin
(1,781 puan) tarafından
16 olduk
(269 puan) tarafından
bu haftada uşenirsen oo :))
(1,781 puan) tarafından
İlk hamilelik zor geçiyor bide
0 oy
tarafından
Asla umrumda değil. Mesela kızım hasta tam 5 gündür elimi hiçbirşeye sürmedim. Sırf kızım emekliyor diye yapiyorum temizliği.
(52,102 puan) tarafından
bendensin☺️☺️☺️
0 oy
(1,224 puan) tarafından

Temizlik yapmayi yaptiktan sonra evdeki tum heryeri tek tek dolasip bakmayi hatta temizlik malzemesi alisverisini cok cok seviyorum :angel:

0 oy
(415 puan) tarafından

Valla sorundan çok rahatlamamı sağlıyordu normalde ama hamileyim diye galiba başladım çok zor geldi ya en az 1 hafta sürecek hapı yuttum:ermm:

0 oy
tarafından
Hergün temizlik on dakika sonra batık bir ev çocuklu ev temiz kalırmı
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Yapmazsam temizliği çok sınırlı oluyorum ya 
0 oy
(52,102 puan) tarafından
gözümde büyüyor hic sevmiyorumda mecbur yapıyorum iste temizlik sonrası guzel de yaparken sıkılıyorum hemen☺️
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Kız aynı şeyi bende düşünüyordum şimdi. Bugün temizlik yaptım kendimi o kadar iyi hissettim ki. Çok çok seviyorum temizlik yapmayı. Yarın devam edicm sabah olsun istiyorum bir an önce. 
0 oy
tarafından
Hergün aynı deyillim bazen gece bile yaparım bazen hiç kalkmak istemem ama kalkarım 
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Hiçbir zaman ne çok koyverdim nede fazla kafayı yedim temizlik konusunda orta kararda idare ediyorum yıllardır.
0 oy
(14,144 puan) tarafından
Temizliği severim çoğu kadın gibi ama gönlüme göre bir ev nasip ederse Rabbim daha çok seveceğim 
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Temizlik gibisi varmı yaa 

Ben yapmadan duramam asla 
0 oy
tarafından
Evin azıcık kirlenmesine dayanamam, acayip titizimdir. Ama temizlik yapmaktan da nefret ederim :D
0 oy
(481 puan) tarafından
Gergin olurum evim pisse 
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Her gün düzenli olarak temizliğimi yapıyorum diğer türlü içim rahat etmiyor pislik içinde yaşıyormuş gibi hissediyorum 
0 oy
(13,938 puan) tarafından
4 aydır evimi keyfiye temizleyemiyorum valla dağınıklık yok ama temizleyemeyince çöp ev gibi hissediyorum (3.5 aylık bebeğim var ondan)
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Temizlik önemli hergun en kotu iki gundeyapamaya isirim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 504 göst.
0 oy
14 cevap 575 göst.
4 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Azra05 (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 217 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 344 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu

412,652 soru

12,423,781 cevap

45,361 kullanıcı

Kategoriler

...