0 oy
644 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,947 puan) tarafından
Oglum 2 yaşında temizlik yaparken sürekli kuyruk gibi peşimde zaten normalde de olede :) 1 saatlik iş çıkıyor 3 saate bende mecburen telefon veriyorum sizler ne yapıyorsunuz o sürede hiç oyuncaklariyla felan oynamıyor oglum

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onada iş yaptırıyorum getir götür şunu al ucundan tut falan :) 
-Reklam-
0 oy
(51,939 puan) tarafından
beraber süpürüp sonra veriyodum teli yoksa bende yapicam diyo dusa girdigimdede tel veriyorum aklim kalmiyo
0 oy
(457 puan) tarafından
16 aylik benle birlikte oda tmzlik ypiyor :) süpürgeyi clistitibca gelir süpürge makinasini. Üstüne oturur ben süpürürüm ayna veya elbise dolabini silerken ben silerim o arkamdan tekrar parmaklarini ypistirir :) bir sekil yapmaya calisiyorum
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Koktukta oturur izler yada yatak odasında yatakta zıplar durur aynayı yalar falan öyle şeyler 
0 oy
(1,461 puan) tarafından
17 aylık bana yardım ediyor :) bez alıyor orayı burayı siliyor elektrik süpürgesini açıyorum elimden alıp koltukların üstünü faln yapıyor öyle öyle hallediyorum 
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Beraber yapıyoruz genelde. En sağlıklısı da bu bence hem sorumluluk alıyo hem iş öğreniyo hem oynuyo mis gibi :) süpürge açıyorum oda süpürmek istiyo veriyorum bulaşık yıkamak isterse koyuyorum tezgaha sırılsıklam olana kadar suyla oynuyo oh mis :) çokta öenmli değil temizlik yarım olmş yapamamışım oğlumun eğlencesi daha önemli :))
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Ben de senle aynı kervandayım valla temizlikten çok git gel çizgi film değiştir yoruyor insanı 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Oyuncakları ile oynuyo meyve yiyo, bazen eline bez veriyorum toz alıyo 
0 oy
tarafından
O peşimde gezer ben temizlerim 2 dk surmez o dagitir gelir süpürgeyi kapatir ben acarim o kapatir fln ama eline telefon fln vermem rahat etmek icin uzunda sürse beraber yapariz sipayla arada süpürdügum yere gelir yatar kalksin diye ugrasirim eglenceli oluyor aslinda cam silme işini falan o uyurken yaparim zaten 
0 oy
(504 puan) tarafından
Benim ki büyük teyzesi 3 yaşında kendine oyun kurup oynuyor zaten odasıda var yada çizgi film izler :)
0 oy
(13,815 puan) tarafından

Bizimki 4 aylık ana kucağına koyuyorum ben nerdeysem o da orda senin hesap simdi başlasam öğlene biter ama ben akşama anca bitiriyom   :D

0 oy
tarafından
Benimki bana bulaşmaz oyuncaklarıyla oynar genelde
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bacağıma yapışıp ağlıyor zor bulaşık yıkıyorum oturduğum odayı da onla beraber temizliyorum gerisi uyuyunca yada babası gelip bakınca yapiyorum
0 oy
(598 puan) tarafından
Beraber yapıyoruz bazen :) bazen de telefon izliyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 216 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 218 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 285 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde kaavimsi (2,894 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu

411,535 soru

12,388,713 cevap

43,673 kullanıcı

Kategoriler

...