Merhaba kızlar. Biz dört kardeşiz en büyükleri benim 2 tane erkek engelli kardeşim var. Babam alkolik çalışır kasaptir.bu arada eve beş kuruş yararı olmaz olursa da bizimkilerin burnundan getirir yedirmez bile. Ben evlendim evim ayrı. 3 gündür ordayız çağırdılar bizi bende kızım durmuyor diye gittim oraya annemde ev temizliğine gidiyor. Her gün gider çalışır çalıştığı parayı alır markete gider yemek yapar yerler babam parasını napar bilmeyiz. Bugün evde bişey olmayınca bende ne yemek yapim bilemedim annemle konuştuk annem dedi hazır et döner oluyor ondan alim ekmek arası yapalım dedi tamam dedim yolda babam aramış annemi ne yemek var diye annemde et döner demiş başlamış kavga küfür hakaret beddua annem geldi eve ağlıyor kadın gidip milletin bo.kunu temizliyor kazandığı üç kurusun hesabını o s.erefsiz babama veriyor. Vermezse kavga kıyamet kız kardeşimle gecinemiyorlar her gün kavga kıyamet kıza harçlık vermez üniversite okuyor kardeşlerim zihinsel engelli çocukları mum etmiş kardeşim korkusundan yerlerinden kalkmazlar. Annem desen aynı sabah işe gider akşam gelir yemek temizlik yapar bide utanmadan annemi arar bana şalgam al bana yoğurt al bana b.ira al der anneme kadını ezer bağırır k.opek yerine koyar. Neyse kadın almadan gelmiş eve ağlıyor tabi eşimde ordaydi annemi görünce üzüldü oda yemek yemedi babamın lafından dolayı. Ben kahve yapıyordum halen annemle tartışıyor kız kardeşim ile tartışıyor susuyorum susuyorum artık sabrım taştı bağırdım annemin kıymetini bilmiyorsunuz kadın mecbur mu 47 yaşında ayaklarj şiş varis var çalışıyor dedim babamda benimde kalbim var bende çalışıyorum diyor nolmus diyor bağırdı benim evimin düzenine karışma huzurumuzu bozma diyor evde her gün kavga var babam içer karışır bunlara. Benide zamanında çok kovmuslugu var. Eşim içeride babam beni evden kovuyor sebebi annemi korudugum için. Bana Allah b.elani versin dedi bende senin versin dedim kızımı eşimi aldım ciktim evden. Aslında ben çok kalmak istemiyorum ama annem kal kızın durmuyor burda sırayla bakarız diyor. Pazar günü de kahvaltıda menemen yapıldı kız kardeşim kahvaltı hazırlıyor peynirde de çıkardı yanına niye peynir çıkarmış diye kavga etti hem eve almıyor hemde alınan şeyin hesabini yapıyor. Kendine her akşam şalgam alır kardeşlerim çok sever o 2 engelli kardeşim bi yudum vermez çocuklar içmeye korkar. Annem dondurma almış işte yorulmuş getirdi kadın gizli gizki yedirdi bizi aman görmesin bagirmasin diye annemede kızdım sen bunu bu hale getirdin sen çalıştın alıştı bakıyor sorumluluk yok kendini alkole vermiş daha çok bağırıyor çağırıyor başka bişey de yok babamın durumu iyi evleri var arabaları var ama eve bakmaz annem ev temizliğine gidiyor haftanın 6 günü çok üzülüyorum anneme kardeşlerime şimdi eve girdik kızımı uyutmaya çalışmıyorum eşim içeride noldu noldu diyor çoğu şeyi de duydu utanıyorum babamdan nefret ediyorum daha yazamadigim çok şey var