Kızlar daha öncede anlatmıştım yine aynı şey oldu artık dayanacak gücüm kalmadı ya bana bir şey söyleyin.
Kızlar annem hasta ben sürekli memlekete gidip geliyorum.En son hastanedeydi 20 gündür hastanede kalıyorduk.Eşim gidip geliyordu geldiğinde annesi gilde kalıyordu bbb de kendi annem gilde.
Bugun baska bi Hastane icin benim oturduğum şehire geldik.Burdaki doktor da ilaç verdi geçmezse 3 gün Sonra gelin yatıralım dedi.Evimin olduğu şehire gelmişim esimi bile görmeden babam eve gitmek istedi sanki bekarmışım gibi.
Bende 3 gün evde kalıyım siz gelirsiniz zaten gelmezseniz de 3 gün Sonra ben gelirim dedim.Burnumdan getirdi ya kızlar demediği şey kalmadı ben destek olmuyormusum Annemin yarını bugünü belli değilmis,ben ölürssm cenazeme gelme neler dedi bana.O öyle deyince malesef ben de sinirlendim karşılık verdim anlamıyorsun 3 gün dedim sadece esimi de gönülleyim geleyim burda da evim var hiç mi anlamıyorsun falan dedim.Ya ben mi hata yapıyorum kafayı yicem artık siz de evlisiniz bi yandan insanın aklı evin de esin de kalıyor ona karşı da sorumluluklarım var.Esim bakımsızlıktan ölmezmis ne varmış ben ne yapıyormuşum ki evde.
Ya 3 gün dedim kızlar dayanamıyorum artık öyle bir vicdan azabı oluyor ki onun yüzünden anneme karşı.burnumdan getirdi evime gelmek suç oldu deliricem ya