+1 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sıcak su dokulmus babam 65 yaşında sağlık ocağına gidip krem surduyormua kantoron yağı al dedim o iyi diye duydum sizce iyi mi deneyen oldumu babama da anlatamıyorum kantoron yağını nasıl olacak bilmiyorum 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Silverdin yara ve yanık kremi oda çabuk iyilestirir meltem rabbim acil şifalar versin canım 
tarafından
Sağol canım onum fotosunu attom ins alir
-Reklam-
0 oy
(17,433 puan) tarafından
Kantaron yağı da iyi tahin yağı da iyi ama kendine eczaneden krem alsin  silverdin yanık için iyi bir   merhem 
tarafından
Silverdin ve kantoron fotosunu attım
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Silverdin kullansın
tarafından
Onu attım ins alir
(1,752 puan) tarafından
O çok iyi geliyo kızımn ayağına utu değdi onu kullandım bide hametan verdiler silverdini sonradan aldım hametan silverdib dönüşümlü sürdüm
0 oy
(800 puan) tarafından
Sağlik ocagina gitsin hergün pansuman yaptirsin sonuçta oradaki doktorlarda yanigin hangi derece oldugunu biliyorlar cok ileri olsaydi onlarda yonlendirirdi. Baban en dogrusunu yapiyor baska birsey yapmasina gerek yok suanlik. biraz gec iyilesiyor birakmasin saglik ocagina gitmeyi. su toplayinca falan patlatmasin bu iyilestiginin isareti o kabarciklar kendi patlar
tarafından
Canım. Bizim sağlık ocağında doktor yok hemşire var oda suruyormus hergub kremleri de babama vermiş demiş gelme sen evde sur demis ama kantoron yağı çok rahatltiyomus
(800 puan) tarafından
Iste yanigin dereceside onemli canım sadece krem mi suruyormus pansumanda yapmalari lazim benim kardesimde yandi cay dokuldu uzerinde kiyafet oldugu halde baya derin bi yanikti. Acile gitti pansumana cagirmislardi ister kendin yap ister gel burda yapalim demislerdi. Kantoronu falan bilemiyorum ama yanik kremleri daha etkili evde falan bi yerimi yakinca hemen suruyorum hem acisini aliyor hemde iz birakmiyor. Silverdin bulunduruyorum evde genelde.
tarafından
Ya pansuman da yapiyormus canim
(800 puan) tarafından
O zaman gecer canim evde de yapabilir kabarciklar olusursa onlari sakin patlatmasin o zaman iyilesmesi daha uzun surer temiz tutsun gecer insallah. Surdugu ilac acisini aliyordur korkma sende
0 oy
(286 puan) tarafından
Silverdin diye yanik kremi  var canim kullanabilir
tarafından
Sağol canım bende onu dedim
0 oy
(924 puan) tarafından

image

yuzumde düdüklü tencere patladi bu krem sayesinde çok şükür iz kalmadi yanik ünitesi doktoru verdi 
tarafından
Çok geçmiş olsu
(924 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Melto yumurtanın akini sürün cok iyi geliyo
tarafından
Sağol eda dedim onuda anneme canimm
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Kız köyde arı mumu vardır yaa arı mumunu eritiin içine hakiki zeytinyağı bal köy krem kıvamına getir sonra düzenli sur faydası olur
tarafından
Canım ben köyde değilim babamgil çok uzak bana
0 oy
tarafından
Cnm bildiğimiz beyaz mum erit içine zeytinyağı koy krem haline getir hep sürsün inşallah geçecek dir
0 oy
tarafından
Cnm bildiğimiz beyaz mum erit içine zeytinyağı koy krem haline getir hep sürsün inşallah geçecek :-)
tarafından
Yok onu babam hayatta yapmaz
tarafından
Cnm iylesmesi bi hafta bana dua eder kendisi siz bilirsiniz yinede
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Silverdin yanık kremi kullansın çok etkili köye gelen arabalardan  birini tembihlesin eczaneden alıp getirir 
tarafından
Eczane var canım köy degil kasaba
(4,223 puan) tarafından
Ok o zaman eczaneden direk alabilir Silverdin yanık da çok etkili

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 58 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 212 göst.
13 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
0 oy
4 cevap 104 göst.

411,475 soru

12,386,522 cevap

43,552 kullanıcı

Kategoriler

...