Merhaba kızlar. Bebeğim kasımda 2 yaşında olacak hala emziriyorum ama artık gına geldi kaç gece delirme in eşiğine geldim resmen memem onun emziği oyuncağı oldu. Önce azaltıyım dedim gündüzleri ama asla mümkün olmadı hep krizler VS. Akışına bıraktım. Şimdi annemlere geldim gelmişken beraber keselim artık dedim.
Sirke sürdük (öncesinde hiç böyle yöntemler istemezdim ama başka türlüsü mümkün dğeil) memeden tiksindi. Istemedi ama hala meme diyor yani Bi rahatlama ihtiyacı hissediyor heralde. Dün gece ilk gecemİzdi hiççç uyumadı... Kalktık oyun oynadık TV izledik 5 te uyuyakaldı 7 de uyandı meme diye.. Unutturmak için yine oyaladık ama bakın hala bu saat oldu ara ara meme ekşi meme kötü diye ağlıyor hala uyumadı kıyamıyorum çok üzülüyorum... Bi yandan da böyle duygusal olarak kötüyüm azıcık sütümü pompa yapıyorum biraz rahatlasın göğüslerim diye ağrıdan duramıyorum çünkü üzülüyorum nedensiz yani karmaşık duygulardayım yine versem kendi bıraksa mı 3 yaşına kadar filan diye kafamda deli sorular napsam bilmiyorum şuan...
Siz neler yaptınız süreci nasıl atlattınız neler yapabilirim kıymetli tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ya da yanlış yaptığım bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim sevgili anneler.